semne ca el este alesul femeie

Sunteti impreuna de ceva timp, dar nu suficient cat sa stii ce fel de relatie aveti si incotro va indreptati? Va simtiti bine, dar nu stii daca el e alesul? Iata 12 semne ca el este alesul.

Noi, femeile, simtim nevoia sa fim sigure pe partenerii nostri de viata si sa stim daca vor sa se dedice relatiei, sa ne puna pe primul plan si mai ales vrem sa fim sigure ca ne considera parte din viitorul lor. Fiind implicata direct, uneori e greu sa iti dai seama daca lucrurile se desfasoara cum speri tu, asa ca exista cateva semne indicate de yourtango.com care iti vor risipi indoielile. Iata 12 semne ca el este alesul!

Semne ca el este alesul

Te face sa razi. Umorul este o componenta foarte importanta in viata de cuplu. Daca el te poate face sa razi, acest lucru va fi salvarea voastra in momentele cruciale.

Tine cont de ce spui. Un barbat atent iti arata ca ii pasa de tine prin mici gesturi pe care le face. Te asculta cand ii dai indicii despre ce ti-ar placea si iti indeplineste dorintele, facandu-ti surprize. Fie ca iti aduce in drum spre casa ingheata favorita sau te surprinde cu o excursie la Paris pe care ti-ai dorit-o intotdeauna, iti demonstreaza ca stie sa aiba grija de tine.

Te sustine. Acest indiciu este unul dintre cele mai importante semne ca el este alesul. Daca este alaturi de tine in momentele in care ai nevoie, vorbim despre un semn clar ca e gata de o relatie puternica si serioasa. Felicitari, ai intalnit un barbat care iti va da increderea de care ai nevoie atunci cand intalnesti obstacole.

Semne ca el este alesul: se tine de cuvant sau nu?

Se tine de cuvant. Un barbat care isi tine promisiunile este un barbat pe care te poti baza. Asa ca tine-l aproape si gandeste-te foarte bine daca intentionezi sa te desparti de un astfel de om.

Te ajuta sa-ti atingi potentialul maxim. Daca te incurajeaza sa evoluezi si iti sustine ambitiile, este un „panaceu“ pentru nu doar pentru increderea in propria-ti persoana, ci si pentru sufletul tau. El e alesul!

Inveti lucruri noi de la el. Pe langa lucrurile care iti trezesc interesul in mod normal, el te ajuta sa-ti imbogatesti cunostintele in domenii care inainte nu te atrageau. Cum iti dai seama ca ai langa tine persoana potrivita? Daca te ajuta sa evoluezi fara sa aiba o atitudine superioara, ei bine, ai dat peste un om cu o mare calitate!

Semne ca el este alesul – Gesturile vorbesc de la sine

Te accepta asa cum esti. Daca te simti in largul tau cu el si nu simti nevoia sa te prefaci, inseamna ca el te-a acceptat asa cum esti si iti transmite un sentiment de siguranta. Felicitari, o relatie reusita are nevoie de doi oameni care nu se judeca unul pe altul.

Iesiti impreuna si va place. Va simti bine amandoi, chiar daca sunteti doar voi doi sau intr-un grup de prieteni, fie ca mergeti intr-un club sau intr-un parc sau pur si simplu va plimbati. Viata este o provocare, iar un partener cu care te distrezi e cu siguranta unul de pastrat.

Semne ca el este alesul: cat de bine comunicati?

Va spuneti toate problemele. Faptul ca va spuneti micile necazuri de zi cu zi va intareste relatia si daca reusiti sa gasiti solutii impreuna, sunteti imbatabili.

E mandru de tine. Nu se ascunde sa te laude si se bucura cand ii aduci vesti bune despre ce ai reusit la serviciu sau pe alte planuri. Asta-i iubire!

Semne ca el este alesul: are un comportament sincer in toate mediile

Esti parte din viata lui. E prezent in momentele tale importante si simti ca viata ta nu ar fi la fel fara el? Ii simti lipsa atunci cand sunteti departe unul de altul? Ei bine, lucrurile vorbesc de la sine!

Este acelasi in fata familiei si a prietenilor. Daca se comporta frumos cu tine si atunci cand sunteti in preajma altora, acesta este un semn bun. Felicitari, ai intalnit un barbat exemplar, bucura-te de relatia voastra!