tipuri de saruturi

Daca vrei sa reaprinzi pasiunea in cuplu, editorii de la allwomenstalk.com iti propun o lista cu 20 de saruturi inedite. Numai bune ca sa eviti monotonia!

1. Sarutul frantuzesc. Probabil cel mai cunoscut tip de sarut din lume, dar pentru a fi facut ca la carte, e nevoie de practica.

2. Sarutul „pe rand“. Este frumos, romantic si senzual si se concentreaza doar pe una dintre buze, pe rand.

3. Sarutul-fluture. Aici nu vorbim despre un sarut in adevaratul sens al cuvantului, ci despre atingeri. Mai exact, cand sunteti fata in fata si intre voi exista tensiunea aceea placuta, iar genele vi se ating.

4. Sarutul-paianjen. Inspirat din filmul Spiderman, acest sarut presupune ca un partener sa stea intins, iar celalalt sa il sarute fiind pozitionat invers, deasupra lui.

6. Sarutul care starneste. Vizeaza zona de granita dinte fata si gat si presupune „traversarea“ zonei de la lobul urechii si pana la gat, apoi pe piept.

7. Sarutul pe gat. Este intim si erotic, existand puncte erogene pe aceasta suprafata. De obicei, locul preferat este in spatele urechii sau ori granita dintre gat si umar.

8. Sarutul pasional. Un adevarat pion in arta sarutului, acesta presupune eliberarea si contopirea dorintelor, rezultand un sarut prelung si pasional.

9. Sarutul-vampir. Vizeaza zona gatului si presupune o muscatura usoara, care de cele mai multe ori se soldeaza cu momente de placere.

10. Sarutul care starneste. Unul dintre cele mai romantice tipuri, presupune atingerea usoara si provocatoare a lobului urechii.

11. Sarutul-inger. O miscare delicata, plasata in apropierea ochilor.

12. Sarutul pe obraz. Prietenesc, politicos si adorabil. Merge atat la prieteni, cat si la iubiti.

13. Sarutul-amintire. Este mai mult un rezultat. Vorbim despre sarutul-muscatura, care lasa semne pe gat. Unii barbati sunt innebuniti dupa el!

14. Sarutul pe frunte. Un mod simplu de a-ti arata afectiune si poate fi chiar senzual.

15. Sarutul-muscatura. Cand iti surprinzi partenerul muscandu-i usor limba si provocandu-l.

16. Sarutul colorat. Este amuzant si provocator. Foloseste un ruj rosu puternic, acompaniat de gloss si lasa urme pe tot corpul partenerului. Poti alege chiar aromele fructate!

17. Sarutul jucaus. Poate nu este in topul celor mai intime, dar este placut si afectuos.

18. Sarutul-provocator. Musca-i buza inferioara usor si dezlantuieste-te.

19. Sarutul eschimos. Un mod adorabil de a-ti arata afectiunea, care presupune atingerea usoara a nasurilor.

20. Sarutul-bezea. Simplu si pe intelesul tuturor!

Foto: Guliver