26 de sfaturi despre barbati, dragoste si viata de la un tata de fata.

Cand primesti sfaturi despre barbati, de la cine vin ele? De obicei, de la prietene. Dar ce-ar fi sa stii si parerea unui barbat despre asta? Si nu oricum, ci sfaturile date din inima de un tata fiicei lui.

Nicole Yi a scris pentru Popsugar.com un articol inspirat din cele mai bune sfaturi despre barbati pe care le-a primit de la tatal ei. Desi a primit aceste sfaturi de-a lungul timpului, ea marturiseste ca nu le-a realizat importanta decat cand s-a maturizat. Ea spune despre tatal ei ca e un “a-toate-cunoscator” si ca da lectii de viata prin fiecare fraza pe care o rosteste. Ceea ce, la inceput, o facea sa-si dea ochii peste cap. Dar, odata ce a inceput sa acumuleze ea insasi experienta, si-a dat seama cata dreptate avea tatal.

26 de sfaturi despre barbati, de care sa tii cont

1 Niciun barbat nu o sa-ti umple paharul in fiecare zi. E imposibil si epuizant.

2 Cei mai multi barbati vor face asta pe termen scurt, ca sa te cucereasca.

3 Trebuie sa ai grija tu de tine, sa iti umpli paharul.

4 Trebuie sa te iubesti cand te uiti in oglinda.

5 Nu permite vreodata unui barbat sa te modeleze.

6 Nu iti cobori standardele pentru un barbat. Ai rabdare!

7 Femeile au aceleasi sentimente ca barbatii. Daca vrei ceva, ia-ti acel ceva, dar fa-o in termenii tai. Dupa aceea, lasa niste bani si un biletel pe care sa scrii “Nu ma suna, te sun eu”.

8 Imagineaza-ti partenerul perfect. Si, daca vrei sa atragi acel barbat in viata ta, fii tu insati o astfel de persoana.

9 Peste tot auzi replica “Ma completezi”. Arunca acea fraza de doi bani pe fereastra!

10 Nu permite unui barbat sa te trateze fara respect sau sa te abuzeze verbal si, evident, nici fizic. Acela nu e un barbat.

11 Gaseste un barbat care sa te adore si care sa te trateze ca pe o regina. Un barbat adevarat se exprima prin actiuni, nu prin cuvinte.

12 Tine minte: ceea ce spune e ceea ce vrea sa fie. Ceea ce face e ceea ce e.

13 Ca sa ai o relatie de succes si prospera, trebuie sa te recunosti pe tine, ca individ.

14 Si partenerul tau trebuie sa fie capabil sa se recunoasca pe sine, ca individ.

15 Nu te grabi sa te casatoresti sau sa intri intr-o relatie din singuratate sau pentru ca te simti goala. Lucreaza la slabiciunile tale si completeaza-te pe tine mai intai.

16 Un barbat minunat nu numai ca o sa-ti umple paharul, dar o sa-l faca sa dea pe dinafara.

17 Fii increzatoare si fericita si singura! Fii multumita singura! Trebuie sa fii capabila sa mergi singura sa iei cina in oras, sa mergi la filme si sa calatoresti singura. Cand te asezi la masa singura, intr-un restaurant, trebuie sa fii capabila, fizic si psihic, sa le spui oamenilor: “Ma cheama X si sunt puternica, independenta, multumita si sigura pe mine insami”.

18 O sa observi un baiat cand il vezi venind spre tine intimidat. Din nou, nu iti cobori standardele pentru acesti barbati. Joaca-te cu ei, daca vrei, dar in termenii tai.

19 Asteapta pana la 30 de ani cu maritisul. Dupa 30 de ani o sa incepi sa te simti confortabil cand te uiti in oglinda.

20 Lucreaza mereu la relatia ta. Nu iti imagina ca totul e bine intre voi daca nu va certati. Intotdeauna e loc de mai bine.

21 Gaseste-ti un barbat care se iubeste pe el, de asemenea.

22 Gaseste-ti un partener care iti e si cel mai bun prieten, cineva cu care iti place sa-ti petreci timpul, cu care iti place sa faci piata si asa mai departe.

23 E un plus sa aveti aceleasi interese si hobby-uri.

24 Dandu-i sfaturi despre barbati, tatal lui Nicole i-a spus, intr-o zi: “Mi-am intrebat un prieten care e casatorit pentru a treia oara, ce are diferit aceasta a treia sotie a lui. Raspunsul lui a fost simplu: “Pentru prima data, de-abia asteptam sa ajung acasa”. Cateodata e-atat de simplu!

25 Gaseste-ti un partener care vrea sa creasca si sa invete odata cu tine.

26 Intotdeauna trebuie sa fii independenat emotional si financiar. Da-ti voie sa il vrei, dar nu sa ai nevoie de el.

Acestea sunt unele dintre cele mai sincere sfaturi despre barbati si relatii, poate tocmai pentru faptul ca vin de la un barbat pentru fiica lui.

FOTO: Guliver

Citeste si: Sfaturi de viata de la mama ta pe care nu trebuie sa le urmezi neaparat.