fostul nu te merita

Despartirile nu sunt deloc usoare, iar unele dintre ele au loc atunci cand te astepti mai putin, dupa multi ani de relatie si dupa ce ai investit foarte multe sentimente pentru persoana iubita. Daca te afli in aceasta situatie, esti nevoita sa te impaci cu gandul ca el nu mai face parte din viata ta. Si, ca sa iti fie bine, trebuie sa te gandesti la motive pentru care fostul nu te merita, scrie elitedaily.com.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca el sa isi doreasca sa va intalniti din nou, chiar daca a fost destul de clar atunci cand si-a exprimat dorinta de a se desparti de tine. In astfel de momente, vei fi tentata sa faci orice este posibil pentru a te intoarce la el, sa-i demonstrezi cat de mult a gresit cand a ales sa puna capat relatiei si sa speri ca veti va avea parte de un nou inceput impreuna. Desi este o reactie normala, ar fi bine sa te intrebi daca iti doresti cu adevarat sa te impaci cu el, iar in aceasta situatie iti pot fi utile trei intrebari care iti arata ca fostul nu te merita.

3 situatii care iti arata ca fostul nu te merita

1. Ce ar trebui sa faca ca sa iti castige din nou increderea?

Din moment ce el a ales sa se desparta de tine, apare problema increderii. Vei avea foarte multe momente de nesiguranta si, din aceasta cauza, vei simti nevoia sa te intrebi daca relatia voastra poate fi mai buna. Gandeste-te ce ar putea el sa indrepte sau ce ar putea sa faca ca sa iti castige din nou increderea. Este important sa analizezi relatia pe care ai avut-o cu el si sa te gandesti la intreaga experienta, cu bune si cu rele. Daca ai sentimentul ca lucrurile pot merge mult mai bine intre voi de aceasta data, poti sa ii acorzi o a doua sansa. In schimb, daca te intristezi de fiecare data cand abordati anumite subiecte sau cand el face anumite gesturi fata de tine, este cazul sa te gandesti mai bine daca el chiar te merita.

2. Crezi ca se poate schimba?

De obicei, oamenii nu se schimba de-a lungul vietii. De exemplu, daca fostul tau iubit era egoist fata de tine sau avea momente in care nu te trata asa cum iti doreai, este posibil ca aceste lucruri sa nu se schimb. Chiar daca a trecut o perioada destul de lunga de cand nu mai sunteti impreuna. Desigur, poate sa devina o persoana mai putin egoista sau isi poate schimba comportamentul fata de tine, dar nu se va schimba complet. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care te-a inselat. Nu ai siguranta ca nu o va face din nou. Poate ca va renunta la acest obicei pentru o scurta perioada, de teama sa nu te piarda, dar nu va renunta total la vechile obiceiuri.

3. Esti OK cu ideea de a lasa trecutul in urma?

Nu este nimic mai rau decat sa ierti pe cineva, iar apoi sa-i amintesti toate greselile pe care le-a facut fata de tine. Este ca si cum tu esti prinsa in trecut, dar incerci sa iti imbunatatesti relatia. Este important sa intelegi de ce s-a comportat intr-un anumit mod fata de tine sau de ce te-a inselat. Este important sa-l intelegi, sa-l asculti si sa decizi daca intr-adevar iti doresti sa fii din nou cu el. Daca nu esti dispusa sa uiti ca te-a ranit, nu vei putea sa ai o relatie sanatoasa. In plus, daca vei observa ca el are tendinta sa faca aceleasi greseli, atunci acesta este un semn ca fostul nu te merita. Daca nu este dispus sa se schimbe pentru tine, de ce sa iti sacrifici fericirea?

Iata si un articol despre motive pentru care furia fata de fostul iubit te ajuta sa te vindeci!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante! 

Foto: Guliver