greseli care distrug o relatie femeie pe pat

Chiar daca tii la iubitul tau enorm, uneori, poti face mici greseli care distrug o relatie. Daca se tot repeta, pot sa slabeasca si cea mai frumoasa relatie. Editorii de la yourtango.com au intocmit o lista cu lucrurile care pot sa-ti compromita povestea de iubire. Intrebarea e: tu ai vreun obicei din aceasta lista?

Iata care sunt acele greseli care distrug o relatie, chiar daca voi doi va iubiti foarte mult. Evita sa comiti aceste erori intr-o relatie!

4 greseli care distrug o relatie

Greseli care distrug o relatie – 1. Dezvalui toate detaliile intime prietenelor. Indiferent cat de apropiate iti sunt prietenele, nu este corect fata de partenerul tau sa oferi toate detaliile intime despre relatia voastra. Ce se intampla in dormitor ar trebui sa ramana in dormitor!

Daca vrei sa ai o relatie solida, bazata pe incredere, incearca sa pastrezi amuntele picante doar pentru voi doi si sa nu le divulgi la fiecare intalnire cu prietenele. In plus, exista si riscuri: daca prietenele tale sunt indiscrete si povestesc lucruri iubitilor lor, e posibil ca iubitul tau sa afle de discutiile voastre si sa nu se simta foarte comod. Cum te-ai simti ca el sa dezvaluie lucruri despre viata voastra amoroasa si sa le povesteasca impreuna cu prietenii lui?

O relatie se tine cu multa munca! Din partea amandurora!

Greseli care distrug o relatie – 2. Ai impresia ca poti sa-l schimbi. In principiu, sansele de a face un barbat sa se comporte altfel decat o face in prezent, pe termen lung, sunt sortite esecului. La primele intalniri, vei avea parte de cea mai buna versiune a partenerului tau, care va incerca sa te impresioneze.

Dar in timp, ii vei descoperi si partile mai putine bune – dar, nu te speria, toata lumea le are. Ideea este ca nu trebuie sa te straduiesti sa-l schimbi de fiecare data cand nu-ti convine ceva. Fie intelegi ca suntem diferiti si il accepti asa cum este, fie, daca nu poti trece peste unele lucruri, cel mai bine este sa mergi mai departe.

Greseli care distrug o relatie – cat oferi si cat primesti?

Greseli care distrug o relatie – 3. Oferi totul, dar primesti prea putin. Cand o femeie este indragostita de un barbat, este dispusa sa faca orice pentru el. Si tu stii ca ai face orice pentru iubitul tau. Insa, stii si ca el, ar prefera sa iasa cu prietenii intr-o seara in care iti promisese ca veti merge la masa ori i-ar placea sa-si petreaca un weekend la munte cu bicicleta in loc sa stea cu tine si sa va relaxati pe sezlong.

Cand iti dai seama ca iubitul tau n-ar renunta la unele lucruri pentru tine, e dureros. Intrebarea este daca poti sa traiesti cu asta sau nu? Atentie! Cand oferi totul si primesti prea putin in schimb, greseala te poate costa ani buni irositi degeaba!

Greseli care distrug o relatie- 4. Exagerezi cu internetul. Stim, poate nu pare chiar un motiv de a incheia o relatie, dar prea mult timp petrecut pe internet, si prea putin in viata reala, iti poate destabiliza legatura cu partenerul. E tentant sa te relaxezi seara stand pe Facebook, Instagram si Pinterest, insa cand o faci prea des, e posibil ca iubitul tau sa-si gaseasca si el alte preocupari. Iar intr-un final, relatia se poate raci usor-usor.

Foto: Guliver