hobby-uri sexy

Vrei sa stii ce ii atrage pe barbati, dincolo de fizic? Pictura si dansul sunt printre cele cinci hobby-uri care te fac mai sexy. Ai la indemana mai multe activitati care te pot pune cu adevarat in valoare. Trebuie doar sa incerci!

Daca te-ai intrebat vreodata ce ii atrage pe barbati la tine, sau la femei in general, in afara de felul in care arati, un studiu realizat de universitatea din Pennsylvania iti da raspunsul. Dupa ce au interogat 815 studenti, cei care au realizat studiul au aflat ca fetele glumete, dansatoarele si fetele care calatoresc des sunt mai atragatoare decat altele, scrie Stylecaster.com. Asa ca daca vrei sa fii mai sexy, alege acele hobby-uri care te fac mai atractiva in ochii barbatilor!

Femeile care fac sport, merg in calatorii, canta intr-o trupa, fac remarci inteligente sau se imbraca intr-un stil unic sunt, de asemenea, considerate sexy de catre barbati.

Hobby-uri care te fac mai sexy in ochii barbatilor

Hobby-uri sexy: 1. Canta la un instrument

Barbatilor le plac femeile cu spirit artistic, asa ca daca stii sa canti la un instrument, i-ai cucerit! Daca inca nu stii sa canti, invata! Ia lectii de vioara sau flaut si o sa fii mult mai sexy. Daca ti se pare prea complicat sa canti la un instrument, fa canto si mergi la karaoke. Daca ajungi sa canti intr-o trupa e cu atat mai bine, scrie Thefrisky.com. Pune-ti si niste haine de rock star si o sa fii o diva!

Hobby-uri interesante: 2. Pictura, sculptura, modelaj

Daca esti cu adevarat pasionata de ceva, nu iti e teama sa te umpli de culori sau de lut din cap pana in picioare. Iar barbatii gasesc acest lucru foarte atragator! Le arati ca stii ce vrei, ce faci si ca nimic nu te da inapoi de la a obtine ceea ce iti doresti. Artistele sunt intotdeauna sexy!

Hobby-uri care te fac atragatoare: 3. Mergi in calatorii

Daca esti pasionata de calatorii si ai pleca oricand in lume, cu un bagajel mic, le arati ca ai spirit de aventura. Iar barbatii asta isi doresc. O femeie care e dispusa sa faca efort, sa nu care dupa ea tone de bagaje si sa isi poata lua lumea-n cap. Ca sa fii si mai sexy, alege calatorii in locuri neconventionale. Nu numai in marile capitale europene, ci exploreaza zona rurala a Portugaliei si mergi sa vezi triburile din Africa. Nu cauta confortul, ci noi experiente!

Hobby-uri atragatoare: 4. Dansul

Unul dintre cele mai apreciate hobby-uri care te fac mai sexy este dansul. Cand dansezi, inveti sa iti cunosti corpul, sa il accepti si sa te bucuri de el. Cu alte cuvinte, capeti incredere in tine. Daca faci cursuri de dans, stii deja ca ai o alta tinuta cand stii ce se petrece cu corpul tau. Daca nu faci cursuri de dans, e momentul sa incepi! Barbatii sunt extrem de atrasi de dansatoare. Dansurile de societate si flamenco sunt extrem de senzuale.

Hobby-uri sexy: 5. Faci sport

Orice femeie care face sport e atragatoare. In primul rand, pentru ca are grija de corpul ei si asta inseamna, de cele mai multe ori, ca arata bine. Dar nu e numai asta. Sportul inseamna ca esti activa si puternica. Iar acestea sunt doua calitati care ii atrag pe barbati. Deci, printre cele cateva hobby-uri care te fac mai sexy se afla si sportul. Tu alegi: inot, volei, gimnastica. Lista e lunga si ai de unde sa alegi.

Nu e un hobby, dar de face extrem de sexy

Acesta nu este chiar unul dintre cele 5 hobby-uri care te fac mai sexy, dar studiul de la Universitatea din Pennsylvania a aratat ca e foarte important. Barbatilor le plac foarte mult femeile care fac remarci inteligente. Asa ca invata cate ceva din orice domeniu, ca sa fii pregatita pentru orice conversatie. Nu trebuie sa fii o enciclopedie vie. Putin umor, putina ironie si o minte ascutita. Acestea sunt armele cu care dai gata orice barbat destept. Nu te teme sa faci remarci destepte. S-a dus vremea cand naivele erau la rang de cinste. Acum e vremea femeilor inteligente!

Acum, ca stii cu ce hobby-uri il poti cuceri, afla si care este Arma de seductie: cum sa fii o femeie cu sex-appeal.