cei mai atragatori barbati

Sa fie comportamentul, karma, carisma? Cum ajung unii sa fie considerati cei mai atragatori barbati? Raspunsul vine de la mindbodygreen.com.

Sunt anumite calitati care-i transforma pe cei mai banali barbati in cei mai atragatori barbati, iar orice alt detaliu devine lipsit de importanta. Nu este usor sa iti dai seama ce barbat este potrivit pentru tine sau care este dispus sa isi asume unele responsabilitati intr-o relatie serioasa. Poti doar sa urmaresti ce obiceiuri au barbatii si ce ii face sa fie perfecti.

5 obiceiuri pe care le au cei mai atragatori barbati

1. Sunt ambitiosi

Cei mai atragatori barbati sunt ambitiosi! Intodeauna stiu ce isi doresc sa faca in viata, se pregatesc pentru o cariera de succes, sunt sportivi si fac totul cu pasiune. Sunt perseverenti, disciplinati si corecti si aproape ca nu exista situatie pe care nu o pot rezolva. Sunt visatori in adevaratul sens al cuvantului si pot fi considerati adevarati deschizatori de drumuri. Initiativele lor sunt foarte indraznete, au o atitudine pozitiva, iar situatia lor financiara este buna.

2. Sunt prezenti in relatie

Un alt obicei pe care il au acesti barbati este acela ca sunt prezenti in relatie. Indiferent daca sunt la inceput de drum sau relatia in care sunt implicati este ceva mai veche, ei se dedica complet persoanei iubite si sunt foarte atenti la detalii. Au o viata echilibrata, nu le este teama sa isi exprime deschis sentimentele si isi respecta partenera. Potrivit studiilor, casniciile cele mai reusite sunt cele in care partenerii isi acorda atentie si se implica activ in viata de cuplu.

3. Stiu cat de important este preludiul

Cei mai buni barbati sunt cei care sunt constienti de faptul ca preludiul este foarte important, chiar si in afara dormitorului. Acestia sunt foarte generosi fata de partenera, fac deseori complimente si ii atrage ideea de a flirta. Au foarte multa energie si sunt dornici sa isi satisfaca iubita oricand si in orice situatie. Indiferent daca este vorba despre preludiu propriu-zis sau despre un joc de cuvinte, ei stiu cum sa se comporte intr-o relatie.

4. Au un limbaj ireprosabil

Barbatii care se respecta au un limbaj ireprosabil, isi cantaresc bine cuvintele si nu folosesc cuvinte mari. Mai mult, nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta, nu isi manipuleaza sentimental partenera si nu profita de orice situatie doar pentru a iesi triumfatori. Stiu ce inseamna onoarea, isi respecta partenera si, totodata, isi doresc sa fie respectati la randul lor.

5. Au o viata emotionala sanatoasa

Cei mai doriti barbati nu se tem sa isi exprime deschis sentimentele, evita starile de negativism si nu se tem de nimic. Isi doresc o relatie sanatoasa si fac orice este posibil pentru ca totul sa fie bine in cuplu. Mai mult, acestia sunt capabili sa transforme orice situatie negative intr-o situatie benefica pentru relatia lor.

Ti s-a intamplat sa ai parte de foarte multe dezamagiri in dragoste? Afla de ce inca atragi barbati care nu sunt disponibili sentimental!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver