semne ca partenerul tau te iubeste

Pastrarea pasiunii in relatiei presupune multa munca. Dar, dupa multi ani impreuna, uneori uiti cat de importante sunt pentru partenerul tau anumite detalii marunte. Dar lucrurile mici sunt cele care pastreaza o relatie fericita.

Dintr-un articol de pe huffingtonpost.com am aflat care sunt semnele care tradeaza sentimentele puternice pe care partenerul tau inca le are pentru tine. Vei dori sa-ti iei notite.

Inca te tine de mana in public

Sexul nu este singura modalitate de a pastra intimitatea in relatie. Si un simplu tinut de mana in public arata nu numai ca esti mandru sa fii cu partenerul tau, dar acest gest trimite si un mesaj linistitor pentru celelalta care arata ca totul merge bine in relatie.

Partenerul tau face contact vizual cu tine cand vorbeste cu tine

In lumea noastra dependenta de tehnologie, acest gest este din ce in ce mai rar si de aceea are o semnificatie mult mai profunda.

Te imbratiseaza in mod spontan

Orice ai face nu te poti feri toata viata de rutina. Ea va interveni la un moment dat in orice relatie. Dar asta nu inseamna ca nu poate fi alungata cu gesturi spontane, pe care nu le soliciti cum ar fi o imbratisare. Nimic nu e mai placut decat sa stii ca dupa atatia ani partenerul tau inca se simte atras de tine ca-n prima zi.

Partenerul tau inca foloseste nume de alint ca sa te strige

OK, OK, stim ca nu toata lumea iubeste aceste nume de alint, dar pentru unele persoane folosirea diminutivelor, sau al unor apelative precum “iubito” inseamna ceva.

Cand se intoarce de la cumparaturi are mereu si ceva bun pentru tine

Nu mai e niciun secret ca iubirea trece prin stomac, iar noi, femeile nu facem exceptie de la regula. Asa ca apreciem cand pe langa produsele aflate pe lista de cumparaturi gasim si o cutie de bomboane sau alte nimicuri dulci.

Trece pe la tine pe la job doar ca sa te salute

Nu exista nicio metoda mai buna de a arata unei persoane ca te gandesti la ea decat sa-i faci o vizita neasteptata la locul de munca.

Iti complimenteaza preparatele pe care i le faci de ani de zile

Aprecierea este atat-de-importanta in orice relatie. De asemenea, nu strica sa fii laudata atunci cand gatesti ceva pentru ca de obicei astfel de complimente te fac sa pregatesti mai multe preparate.

Citeste si despre cele “6 alegeri care fac dragostea sa dureze”! Nu e imposibil sa ai o relatie pana la adanci batraneti.

Foto: iStockphoto

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!