V-ati despartit, dar el inca te iubeste. 9 semne ca nu te va uita niciodata

Sa iti gasesti sufletul pereche in ziua de azi poate fi destul de dificil. O relatie se poate destrama destul de usor, iar motivele sunt nenumarate. Totusi, daca ai fost implicata intr-o relatie serioasa, dar v-ati despartit, exista cateva semne ca nu te va uita niciodata fostul tau iubit, scrie popsugar.com.

O iubire puternica nu poate fi uitat prea usor, iar o relatie care a rezistat multi ani in mod sigur lasa seme adanci atat in sufletul tau, cat si in sufletul lui. Nu esti sigura daca iubitul tau a avut sentimente adevarate pentru tine? Iata cateva semne ca nu te va uita niciodata!

9 semne ca nu te va uita niciodata

1. Tine legatura cu tine

Te suna destul de des si se asigura ca esti bine? Sau sunt zile in care iti asculta toate problemele si iti ofera sfaturi? Aceste lucruri sunt semne ca nu te va uita niciodata si ca relatia cu tine a insemnat foarte mult pentru el, chiar daca acum nu mai sunteti impreuna.

2. Vrea sa va vedeti… des

Daca te contacteaza destul de des si iti propune sa iesiti in oras, sa mergeti la cumparaturi sau la diferite evenimente si festivaluri, inseamna ca isi doreste sa pastreze legatura cu tine, pentru ca esti o persoana importanta in viata lui.

3. Sexul nu este foarte important pentru el

De multe ori, barbatii raman prieteni cu fostele lor iubite doar pentru ca sexul este grozav. Daca fostul tau iubit doar isi doreste sa-si petreaca timpul cu tine, sa te asculte, sa il insotesti la anumite evenimente sau sa va ajutati reciproc, toate aceste lucruri sunt semne ca nu te va uita niciodata si isi doreste sa fii prezenta in viata lui.

4. Se consulta cu tine cand ia decizii importante

Nu accepta o noua ofera de munca pana cand nu se consulta cu tine sau apeleaza la sfraturile tale de fiecare data cand se confrunta cu unele situatii destul de dificile? Este o dovada ca fostul tau iubit are incredere in tine si considera ca esti singura persoana care il poate ajuta in anumite situatii.

5. Il citesti precum o carte deschisa

Fostul tau iubit este introvertit de fel, insa tu reusesti sa il citesti precum o carte deschisa? Acest lucru inseamna ca se simte foarte bine in prezenta ta si te considera o persoana importanta in viata lui. Asadar, si acest lucru se incadreaza cu succes pe lista cu semne ca nu te va uita niciodata.

6. Nu vorbeste despre intalnirile cu alte femei

Fostul tau iubit te respecta si nu iti vorbeste despre intalnirile cu alte femei? Mai mult, te incurajeaza sa cunosti barbati noi sau iti ofera sfaturi de fiecare data cand esti nesigura? Este o dovada ca ii pasa de tine si iti doreste sa ai parte de tot ceea ce este mai bun.

7. Te incurajeaza sa te gandesti mai mult la viitor

Are grija sa iti fie bine mereu si te incurajeaza sa te gandesti mai mult la viitor si sa iti faci foarte multe planuri? Toate aceste lucruri sunt semne ca nu te va uita niciodata, pentru ca iti doreste binele si are grija de tine.

8. Te ajuta sa-ti maresti cercul de prieteni

Fostul tau iubit vrea sa iti faci noi prieteni si te invita in oras cand iese cu colegii de munca sau cu gasca? Insemna ca in acest mod se asigura ca vei fi mult mai prezenta in viata lui.

9. Te ocroteste

Poate ca nu te trateaza ca si cum ai fi cea mai importanta persoana din viata lui, dar, daca are grija sa iti fie bine si te ocroteste de fiecare data cand crede ca esti in pericol, aceste lucruri sunt semne ca nu te va uita niciodata.

Daca ti-a placut articolul despre semne ca nu te va uita niciodata, iata si un articol despre cele mai bune momente intr-o relatie!

Foto: Guliver