sexting online

Atunci cand apelezi la sexting online, exista reguli pe care trebuie sa le respecti cand trimiti mesaje erotice. Iata cum poti fi eficienta si in siguranta in acelasi timp!

Sexting-ul online este o metoda pe care multe cupluri o folosesc, pentru a ramane conectacti, mai ales atunci cand nu sunt impreuna. Si este cu adevarat folositor. Va poate ajuta sa impingeti barierele in comunicare, imbunatatind nivelul vostru de intimitate.

Totusi, nu inseamna ca sextingul online nu are si dificultati pe parcurs. Da, sextingul online poate fi folosit pentru a va aduce mai aproape. Da, mesajele erotice pot fi folosite pentru a flirta. Dar pot exista si probleme.

Pericolele sextingului online

Apeleaza la sexting online daca este vorba de cineva in care ai incredere 100% si astfel riscurile la care te supui cu fiecare mesaj erotic obraznic pe care il trimiti se diminueaza. Sigur, nu pot fi inexistente, dar pot fi minimizate.

Adevarul despre sextingul online este ca poate fi periculos sa fii atat de vulnerabila pe internet. Computerul tau poate fi hackuit, ti se pot fura pozele sau conversatiile. De accea, trebuie sa ai grija atunci cand trimiti mesaje erotice, pastrand in acelasi timp eficienta unui sexting online a la carte!

10 reguli eficiente reguli pe care sa le respecti cand trimiti mesaje erotice

Asa cum bine ti-ai imaginat, sextingul in siguranta, dar si eficient, poate fi o adevarata provocare. Totusi, sunt modalitati de a-ti exprima fanteziile catre iubitul tau, pastrand intimitatea si simtindu-te protejata.

Cu oricine ai folosi sextingul ca metoda de flirt, urmeaza mereu aceste reguli cand trimiti mesaje erotice. Chiar daca ii trimiti sotului sau sotiei, poate exista mereu o alta pereche de ochi ce se bucura de imaginatia voastra. Asa ca iata 10 reguli pentru un sexting online eficient si in siguranta:

  1. Ai mereu incredere in partener. Este cel mai important lucru cand vine vorba de sesting online, ai zice, nu? Ei bine, ai fi surprinsa cate persoane trimit mesaje erotice unor persoane in care nu au deloc incredere!

Atunci cand trimiti mesaje erotice ii oferi persoanei respective “puterea” de a le dezvalui, de la le face publice, de a plasa intimitatea ta in vazul tuturor. Asa ca e necesar sa ai incredere in persoana careia ii trimiti aceste mesaje.

  1. Foloseste nume de cod. Nu folositi numele voastre reale atunci cand utilizati sexting-ul online. Pana la urma, daca aceste mesaje ajung la alti privitori, nu va sti nimeni despre cine e vorba.
  2. Nu iti arata fata. Online sexting online presupune de multe ori si sa ii trimiti iubitului si poze sau circumstante “dezbracate” de inhibitii. Daca iti faci astfel de poze, ca sa il exciti, joci o carte cu miza mare: sigur il vei tine ca pe ace pana va vedeti, dar trebuie sa te asiguri ca nimeni nu va sti cine e in poza!

Altfel spus, cand iti faci poze deocheate, nu iti poza si fata. Partenerul tau se va bucura de priveliste oricum si poti dormi linistita de indata ce sextingul s-a terminat: nimeni nu va sti ca ai fost tu!

  1. Foloseste nume de cod pentru orice activitate. Daca vrei sa duci singuranta sextingului online la rang de CIA, atunci desemneaza cate un nume de cod pentru fiecare activitate de budoir virtual. Astfel, doar voi doi veti sti despre ce e vorba. Va parea ca aveti o conversatie banala, dar voi doi veti sti ce se afla in spatele acelor cuvinte. Sexy si distractiv, nu-i asa?
  2. Evita sa folosesti sextingul online atunci cand ai baut. Cateva bauturi in plus si mesajele erotice nu sunt compatibile. Desi vei fi tentata sa bei cateva cocktailuri sau un pahar de vin inante de a face sexting online, rezultatul e mereu dezastruos. De ce?

Pentru ca atunci cand consumi alcool, pe langa coborarea inhibitiilor, cresti riscul de a nu gandi tocmai clar. Vei uita sigur ceva legat de siguranta sextingului online si iti poti pune in pericol intimitatea. Unde mai pui cel mai negru scenariu: sextingul trimis gresit altei persoane!

  1. Sterge pozele dupa! Daca iti faci poze si i le trimiti iubitului tau, nu uita sa faci curatenie dupa! Astfel, imaginile nu vor ramane in telefon, nu pot fi descoperite accidental acolo si nu pot fi utilizate cu scop malitios de catre hackeri. Ai grija sa stergi si de pe iCloud sau orice alt device sau platforma virtuala de stocare.
  2. Nu face sexting online la munca! Este o regula pe care oricine trebuie sa o urmeze. Da, poate ca te plictisesti in ziua aceea la job. Da, poate ca ar fi dragut sa incepi preludiul dupa pranz, pana va vedeti diseara.

Dar esti la job! Esti intr-un mediu profesional si multe lucruri pot merge gresit. Poate intra seful peste tine si trimiti cuiva gresit poza aceea HOT! Poti fi chiar concediata pentru ca faci “lucruri personale” la munca. Mai bine lasa!

  1. Foloseste DOAR device-urile tale. Este o regula demna de urmat cand faci sexting online. Daca vei utiliza telefonul sau tableta atcuiva e mai simplu ca intimitatea ta sa fie compromisa. Nu apela la computerul altcuiva, nu folosi laptopul sau tableta.
  2. Ascunde fundalul. Ei bine, asa cum chipul iti poate fi recunoscut, la fel si fundalul pozei joaca un rol important in deconspirarea persoanei din spatele sexting-ului online. Altfel spus, fa o poza cu ce vrei sa arati, fara a prinde in cadru si fundalul.

Nu doar ca reduci riscul de a te identifica cineva dupa mobila, tapet sau dupa cum ti-ai aranjat cartile in biblioteca, dar iubitului tau ii vor placea detaliile prinse atat de aproape.

Citeste si: Ce mesaje sa nu-i trimiti iubitului tau. Iti pot afecta relatia cu el!

Foto: Guliver