Ai peste 40 de ani si iti cauti iubit? La ce sa te gandesti inainte.

Ai peste 40 de ani si iti cauti iubit? In loc sa te sperie acest lucru, analizeaza-te si da-ti seama unde gresesti. Poate tu ii alungi pe barbatii care te plac, din cauza fricii de a fi respinsa!

Cand ai peste 40 de ani si iti cauti iubit, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa nu mai stai tu in calea fericirii tale. La 40 de ani, pare mai greu sa iti gasesti pe cineva decat in urma cu zece ani. Insa nu esti singura care gandeste asa. Expertul in relatii Sherri Nickols a vorbit, pentru Yourtango.com, despre cum ar trebui sa fie intalnirile la 40 de ani si cum ar trebui sa te comporti in acest caz.

Insa, contrar a ceea ce ai putea fi tentata sa crezi, cand ai peste 40 de ani si iti cauti iubit, intalnirile sunt cam la fel ca la 30 de ani sau mai devreme. Singura schimbare este ca ai nevoi si dorinte diferite. E posibil ca unele dintre lucrurile pe care inainte le considerai cerinte obligatorii de la un barbat sa-si fi pierdut din importanta acum. Sau sa fi disparut complet. Asadar, trebuie sa iti actualizezi mereu nevoile si dorintele atunci cand iti cauti un partener. Nu poti cere la 40 de ani ce iti doreai la 20.

La ce sa fii atenta cand ai peste 40 de ani si iti cauti iubit

Daca ti se pare greu sa iti gasesti un partener cu care sa ai o relatie stabila si daca te frustreaza ca ai peste 40 de ani si iti cauti iubit, atunci fa un pas in spate si intreaba-te ce anume cauti de nu gasesti. Problema s-ar putea sa fie la tine, nu la toti barbatii cu care te vezi.

Sherri Nickols spune ca doua sunt intrebarile pe care ar trebui sa ti le adresezi inainte sa incepi sa iti cauti activ un partener.

1 Prima: Cari dupa tine un bagaj emotional excesiv de mare?

Daca esti blocata in moduri de gandire invechite inseamna ca te limitezi in a-ti cauta un iubit. Analizeaza-te mai bine si, unde e cazul, fa schimbari!

2 Ai inima deschisa?

Te temi ca vei fi respinsa? Daca da, e posibil sa alungi oamenii fara sa-ti dai seama. Daca ii indepartezi inconstient, toti cei care se simt atrasi de tine vor fi secatuiti de o energie negativa. Rezultatul este ca veti fi cu totii nefericiti.

E normal sa ai emotii cand ai peste 40 de ani si iti cauti iubit! S-ar putea sa fie un pic ciudat la inceput, dar odata ce iti cunosti nevoile si stii ce iti doresti de la viitorul tau partener, o sa reintri in forma si vei putea sa iesi la intalniri!

FOTO: Guliver

Citeste si: Cum sa traiesti frumos la orice varsta: 10 femei renumite dezvaluie secretul.