Ce sa faci daca alta femeie vrea sa iti fure iubitul.

Daca ti se pare ca o alta femeie vrea sa iti fure iubitul, comporta-te cu tact! Discuta cu iubitul tau despre asta si, apoi, si cu ea. Fii ferma si scoate-o din viata voastra de cuplu!

Te-ai confruntat vreodata cu o astfel de situatie? In care o alta femeie vrea sa iti fure iubitul? Stiu ca nu e deloc o situatie placuta, dar exista solutii. Da, solutii care sa te ajute sa nu o iei razna cand esti pusa in fata unei astfel de situatii si care sa te ajute sa ramai echilibrata si sa iti pastrezi partenerul.

Allwomenstalk.com a facut o lista cu ce trebuie sa faci cand altcineva vrea sa iti fure iubitul.

Ce sa faci daca alta femeie vrea sa iti fure iubitul

1. Nu arata cu degetul!

In primul rand, daca ti se pare ca o tipa vrea sa iti fure iubitul, nu arata cu degetul! Adica nu critica. Mai ales, nu il critica pe partenerul tau. Daca inca nu stii exact ce se intampla, evita sa il invinovatesti pe el. Altfel, nu faci decat sa provoci probleme si sa il indepartezi.

2. Observa!

Daca o femeie incearca sa iti fure iubitul, ar trebui sa fii atenta la cateva semne. Tipa flirteaza cu partenerul tau? Si, mai ales, el ii raspunde la flirt? Aceasta femeie apare mereu, ca din senin, acolo unde sunteti si voi? Daca primesti niste semnale ciudate, fii atenta la felul in care se comporta si la felul in care reactioneaza iubitul tau.

3. Fii prietenoasa

Incearca sa fii prietenoasa cu aceasta femeie. Vorbeste cu ea si incearca sa o cunosti. Stiu ca suna ciudat si ca e foarte greu sa faci asta! Dar e singurul mod prin care iti poti da seama care sunt intentiile ei. La un moment dat, ii poti vorbi despre suspiciunile pe care le ai.

4. Confrunta-te cu ea

Dupa ce esti sigura ca aceasta femeie vrea sa iti fure iubitul, e ok sa te confrunti cu ea si sa aveti o discutie fata in fata. Incearca sa ai cu ea o discutie calma.

5. Actioneaza!

In primul rand, vorbeste cu iubitul tau. O cunoaste? Care e relatia dintre ei doi? Daca e vorba despre o straina si daca, in urma discutiilor pe care le ai cu ea, lucrurile nu se schimba, e momentul sa faceti ceva radical. Daca aceasta femeie nu are nimic de-a face cu voi, dar va urmareste, poate ar trebui sa suni la politie. Atentie, insa! Asigura-te ca iubitul tau are aceeasi parere si ca e complet strain de ea!

6. Intelege ce se intampla

Incearca sa intelegi ca ceea ce se intampla este strict problema ei. Daca intre tine si iubitul tau lucrurile sunt in regula, e evident ca aceasta femeie are niste probleme. Poate psihice, poate doar emotionale. Nu te cobori la nivelul ei. Ai situatia in mana.

7. Ai incredere!

Dincolo de orice ar face aceasta femeie, ai incredere in relatia ta! O relatie fara incredere nu inseamna nimic. Asa ca ai incredere in partenerul tau. Daca nu iti da cu adevarat motive sa te indoiesti de fidelitatea si loialitatea lui, nu lasa pe nimeni sa va distruga relatia!

Aminteste-ti toate aceste lucruri daca ti se pare ca o femeie vrea sa iti fure iubitul. Oricat de mult te-ar enerva si ai vrea sa o elimini din viata ta cat ai clipi, ai rabdare! Fii eleganta in comportament si evita sa lansezi acuzatii nefondate inainte sa stii adevarul.

Acum ca stii cum sa te comporti intr-o situatie ca aceasta, de nedorit, afla si De ce gelozia aduce mai mult rau decat bine.

FOTO: istockphoto.com