tipul perfect cuplu

Ti se pare ca atragi barbati nepotriviti in viata? Care iau si nu dau nimic inapoi? Trebuie sa gandesti putin altfel pentru a atrage tipul perfect. Astfel, vei fi mai implinita, nu numai pentru ca il ai pe el, ci si pentru ca te-ai redescoperit pe tine!

Iti doresti sa fii observata, pretuita si mai ales iubita. Bineinteles, visezi la tipul perfect. Insa barbatii care apar in viata ta te ranesc, au probleme de comunicare sau pleaca la prima problema. Trebuie sa stii ca, in subconstient, tu ii alegi asa, pentru ca vrei sa-ti dai ocazia de a invata anumite lucruri despre tine. Dar suferinta nu este singura cale de a invata. O poti face si singura, potrivit mindbpdygreen.com.

In primul rand, poti invata din experientele trecute ce anume nu-ti doresti de la o relatie. Dar, in al doilea rand, poti sa devii tu mai completa, fara a avea nevoie de un partener. Pentru ca, odata ce vei fi destul de sigura pe tine, iti va fi mult mai clar de ce tip de iubire ai nevoie.

3 pasi pentru a atrage tipul perfect

Cum sa atragi tipul perfect – 1. Iubeste-te pe tine cel mai mult. Atragem oameni care se poarta cu noi asa cum ne purtam noi cu noi. Daca ai probleme cu increderea in tine, vei atrage un om in care nu poti avea incredere. Din pacate, multe dintre noi credem in sinea noastra ca nu meritam iubire. Nimic mai fals! Pentru ca altcineva sa te iubeasca, mai intai trebuie sa te iubesti tu. Asculta-ti nevoile si dorintele, nu-ti respinge si reprima sentimentele si cunoaste-te. Fa cu tine toti pasii pe care ti-ai dori sa-i faca partenerul ideal.

Cum sa atragi tipul perfect – 2. Ai incredere ca poti simti ceva ce n-ai mai simtit pana acum. De cate ori nu ni s-a intamplat sa credem ca o iubire pe care am simtit-o nu mai poate fi egalata de o alta, vreodata? Acest lucru s-a dovedit a fi fals, odata cu experienta. Si acest lucru se intampla pentru ca fiecare iubire este diferita in felul ei. Desigur, exista variante mai intense si altele mai „mocnite”. Ai incredere in necunoscutul care urmeaza. Fii deschisa la posibilitatea de a iubi fara limite.

Cum sa atragi tipul perfect – 3. Fii disponibila pentru iubire. Toate avem rani poate nevindecate din relatiile anterioare. Ne este teama sa fim ranite din nou. Ideea ca vechile tipare sa se repete poate fi inspaimantatoare. Nu lasa frica sa te controleze. Fii pregatita sa dai din nou totul, sa fii deschisa si vulnerabila. Secretul este sa nu pui presiune pe omul care va aparea. Trateaza totul ca un experiment, o joaca ceva mai serioasa. Lasa deoparte mariajul si ceasul biologic. Fii in prezent. Spune-ti ca esti dispusa sa afli cine este aceasta persoana, sa fii cat mai prezenta in momentele cu el. Sa afli unde merg lucrurile, de la zi la zi, fara o destinatie anume.

Odata ce l-ai gasit, afla cum poti pune bazele unei relatii care rezista in timp