aventura extraconjugala

Cum isi aleg barbatii amantele pentru o aventura extraconjugala? Ce cauta atunci cand isi insala partenerele? Descopera ce au spus peste 400 de barbati!

De multe ori, femeile isi imagineaza ca “cealalta”, amanta pe care partenerii de cuplu o aleg pentru o aventura extraconjugala, este mai tanara, mai frumoasa, mai sexy. Desi barbatii care sunt infideli si cauta o aventura extraconjugala au mai multe motive de a insela, exista cativa factori de care ei tin cont cand aleg “candidata”.

Infidelitatea este adesea perceputa drept un capriciu de moment. O clipa de slabiciune. Femeile cred ca partenerii lor aleg sa aiba o aventura extraconjugala pentru ca sunt fermecati de femei irezistibile, care ii atrag in pat, mai ales dupa un pahar sau doua. Si totusi, specialistii Your Tango sustin ca lucrurile nu stau chiar asa.

O femeie din anturaj sau o necunoscuta dintr-un bar?

Peste 1300 de barbati si femei s-au destainuit si au spus de ce insala si, mai ales, cum isi aleg partenerii pentru o aventura extraconjugala. De cele mai multe ori, studiile spun, barbatii aleg sa aiba o aventura extraconjugala cu o persoana cunoscuta! Din cei 400 de barbati care au raspuns chestionarului, 27% au spus ca daca ar fi intr-o relatie nefericita de cuplu si ar decide sa fie infideli, ar alege o femeie cunoscuta, apropiata. 23% au sustinut ca ar alege o straina cunoscuta intr-un bar.

Si, pentru ca tot vorbim despre procente, 44 % dintre barbati si-au inselat partenerele, in timp ce 55% s-au gandit la cum ar fi sa aiba o aventura extraconjugala.

Ce cauta barbatii la o femeie cand vor o aventura extraconjugala?

De cele mai multe ori, ei aleg dintre colege de munca, prietenele lor sau prietenele partenerelor lor. In cazul femeilor, lucrurile nu sunt foarte diferite. Pana la 39% dintre femei si-au inselat partenerul, in timp ce alte 35 de procente s-au gandit la o aventura extraconjugala. Motivul pentru care oamenii insala? Sub o forma sau alta, nu se simt impliniti in relatia de cuplu, asa ca incearca sa obtina lucrurile de care au nevoie de la femeile din jur.

Conform specialistilor citati de Your Tango, sexul satisfacator este un factor motivant in relatie. Peste 43% dintre femei cauta o relatie extraconjugala pur sexuala, intrucat partenerii nu le provoaca orgasm. Chiar si femeile aleg un partener cunoscut, intr-un procent de 28%.

Citeste si: Incerci sa il controlezi sa nu te insele: iata de ce faci mai mult rau decat bine!

Foto: Guliver