baiat sau barbat cum e tipul cu care iesi

Se spune ca intr-o relatie cresteti impreuna, insa ce te faci cand desi varstele voastre din buletin sunt apropiate el este mult mult mai imatur. Astazi vorbim despre semnele care-l demonstreaza ca tipul cu care iesi e de fapt baiat, si nicidecum un barbat!

Unii tipi peste care ai “norocul” sa dai in viata seamana mai degraba cu Domnul Goe decat cu Batman. Sunt razgaiati, dificili, au probleme mari de comunicare si daca vrei sa-i stapanesti trebuie sa fii si mama si iubita. Iar acestea nu sunt singurele semne care tradeaza ca ai de a face cu un baiat si nu cu un barbat. Indiferent de varsta lui din buletin…

Un baiat nu se descurca bine cand il scoti din zona de confort, un barbat se adapteaza situatiei

Nu a invatat inca sa fie politicos – Fie ca e vorba de prietenii lui sau ai tai, el ii trateaza pe toti cu o totala lipsa de respect. Are tendinta sa se refugieze in camera lui cand se plictiseste de invitati, incepe sa se uite pe telefon, desi este inclus intr-o conversatie, schimba instant orice subiect de discutie daca nu-i trezeste interesul si nu asculta pe nimeni aproape niciodata. Totul este despre El, El si iarasi El, iar daca I se raspunde cu aceeasi moneda se supara si ramane asa toata seara.

Ii este greu sa poarte o conversatie serioasa – Daca-l scoti din zona lui de confort adica discutii despre sport, masini si alte treburi baietesti incearca sa te intoarca sper subiectele pe care le stapaneste sau incepe sa glumeasca. Poate in prima faza ti se va parea amuzant, insa pe termen lung, un astfel de comportament iti va da multe dureri de cap.

Nu se descurca deloc cu banii – Oricat de bine ar castiga, tot ramane fara niciun ban cu o saptamana inainte de salariu. Tinde sa cheltuiasca mai mult decat are pe obiecte complet inutile, iti cumpara cadouri pe care le foloseasca mai degraba el si daca-i dai o lista de cumparaturi pentru casa sigur va uita de ceva important.

Habar n-are cum sa se comporte cu tine cand esti trista – Are de obicei doua variante pe care le testeaza: fie incearca sa te faca sa razi inspirandu-se din gesturile clovnilor, fie se bosumfla si el pentru ca are impresia ca faci din tantar armasar, iar problemele lui sunt mereu mai importante.

Citeste si: “Cat de departe poti merge cu discutiile la prima intalnire?”!

Foto: Guliver