De ce baietii buni nu sunt, cu adevarat, buni pentru femei

Ti s-a intamplat sa intalnesti barbati nepotriviti pentru tine si ai suferit deseori din dragoste? Nici baietii buni nu sunt diferiti si probabil te intrebi de unde aceasta afirmatie. Potrivit lovepanky.com, barbatii care par inofensivi au un deseori un scop ascuns: vor sa fie cu tine si sunt in stare sa faca orice pentru a-si indeplini dorinta.

Baietii buni fac foarte multe gesturi frumoase, insa cele mai multe dintre ele se ascund in spatele unui obiectiv bine pus la punct. Ei considera ca amabilitatea si felul lor de a comunica deschis ii ajuta sa prezinte mai multa incredere si sa faca mult mai usor o cucerire.

De ce baietii buni nu sunt, cu adevarat, buni pentru femei

Aceasta afirmatie, ca nu toti baietii buni sunt potriviti pentru o relatie, nu trebuie sa te sperie. Unii dintre ei au intentii serioase. Cu toate acestea, este esential sa inveti sa-i descifrezi si sa-ti dai seama cine sunt impostorii. Sunt barbati care ar face orice doar ca sa cucereasca o femeie, iar multi dintre ei nu se gandesc la consecintele actiunilor pe care le fac.

De obicei, baietii buni sunt prefacuti, creeaza o imagine falsa despre ei si se straduiesc sa fie mereu pe placul femeilor. Ei vor face unele gesturi doar pentru a demonstra ca sunt dezirabili sau ca au calitati dorite de femei.

Si totusi, de ce acesti barbati nu pot fi onesti? Probabil au o teama de respingere si considera ca un comportament fals ii ajuta sa-si atinga mult mai usor obiectivele. Poate ca ei considera ca nu sunt suficient de buni sau ca “trebuie” sa joace dupa reguli impuse de societate.

Baietii buni sunt complet diferiti de cei pe care i-ai intalnit pana acum si care ti-au ranit sentimentele. Baietii buni te vor incuraja sa respingi acei barbati care sunt periculosi pentru tine si te vor sustine in momentul in care vei lua decizia sa nu mai iesi la intalniri.

Ei vor fi alaturi de tine de fiecare data cand te vei simti ranita si vor face acest lucru doar in speranta ca vor reusi sa te cucereasca. Baietii buni au si ei un scop ascuns, dar intentiile lor sunt mai bune.

Baietii buni isi doresc sa fii vulnerabila, pentru ca doar asa vor reusi sa te cucereasca. Pot fi manipulativi si au foarte multe tehnici pe care le pot pune in aplicare si care ii ajuta sa obtina ce isi doresc.

Sunt generosi, se integreaza cu usurinta in orice mediu, se fac mereu placuti. Este destul de usor sa intelegi motivele pentru care fac unele gesturi, dar este bine sa-i identifici si sa fii constienta de faptul ca oricine are un interes ascuns. Desi isi ascund egoismul, nu sunt cu mult diferiti fata de alti barbati, asa ca este recomandat sa identifici toate acele semne care iti dau de inteles ca ai de-a face cu barbati care nu sunt potriviti pentru tine, chiar daca se prezinta foarte bine in societate sau in fata ta.

Citeste si: Beneficiile unei relatii – de ce barbatii sunt mai castigati decat femeile!

Foto: Guliver