Barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat.

Exista motive cat se poate de serioase pentru care barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat! Inainte sa il trimiti la plimbare pe primul tip cu salariu mai mic decat al tau, gandeste-te si la asta!

Fara a fi o experta in ceea ce priveste relatiile sexuale, dupa cum ea insasi marturiseste, Kiarra Sylvester, editoare la Yourtango.com, spune ca are propriile teorii despre cum sunt barbatii in pat. Cea mai interesanta dintre ele este aceasta: ca barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat. Si aduce si argumente stiintifice!

4 motive pentru care barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat

1. Incearca sa suplineasca alte lipsuri

Barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat pentru ca, in felul acesta, incearca sa compenseze alte calitati care le lipsesc. Arianna Jeret, expert in relatii de cuplu, e de parere ca un barbat care are un venit mai mic decat alti barbati care ar putea sa ii cucereasca partenera, va incerca sa ii arate acesteia ca are calitati impresionante in pat. In plus, un astfel de barbat se concentreaza mai mult pe calitatea vietii decat pe un stil de viata luxos. Si, deseori, calitatea vietii inseamna sex mai des si mai bun!

2. Sunt mai putin stresati in legatura cu jobul

Exista un studiu care a demonstrat ca 56% dintre barbatii care aduc in casa mai putini bani decat sotiile lor spun ca au vieti sexuale “fierbinti” si “foarte bune”. In comparatie cu barbatii care castiga mai mult decat partenerele lor. De ce barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat? Pentru ca nu sunt asa stresati!

3. Nu insala!

Un alt studiu arata ca persoanele din clasa sociala superioara sunt mai tentate sa insele si sa minta. Si cum, in pat, increderea ca iubitul are ochi doar pentru tine e extrem de importanta, conteaza unde va plasati ca statut social!

4. Isi lasa egoul la usa dormitorului

Barbatii care castiga putin sunt mai buni in pat si pentru ca nu sunt atat de egocentrici. Nu se gandesc ca, in timpul actului sexual, doar ei trebuie sa se simta bine. Cu cat un barbat e mai generos in pat, cu atat mai bine!

Care e morala? Sa nu te grabesti sa trimiti un barbat la plimbare dupa ce afli ca nu castiga foarte mult! Sunt sanse mari sa va intelegeti bine la capitolul “sex”!

FOTO: Guliver

Citeste si: Intimitatea fizica vs. intimitatea emotionala. Care este mai importanta?