barbatii mimeaza orgasmul des

Presupunem ca barbatii sunt niste masini sexuale simple si ca, atunci cand vine vorba de sex, placerea lor este ceva ce putem vedea. Adevarul este mai complicat. Si da, si barbatii mimeaza orgasmul.

In general, avem tendinta de a se asocia mimarea orgasmului cu femeile. Mai precis, ne amintim scena de la restaurant cu Meg Ryan in filmul “When Harry Met Sally”. Dar scena ar fi fost la fel de realista, si daca Billy Crystal ar fi mimat orgasmul. Un nou studiu prezentat de mindbodygreen.com spune ca barbatii mimeaza orgasmul mai des decat ne imaginam noi.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Montreal au realizat un studiu la care au participat 230 de voluntari de sex masculin cu varste cuprinse intre 18 si 29. Toti participantii au fost intr-o relatie de cel putin 4 luni si au recunoscut ca au mimat orgasmul cu iubita lor cel putin o data.

Barbatii care au participat la studiu au recunoscut ca mimeaza orgasmul in 30% dintre partidele sexuale si cel mai frecvent in timpul actului sexual vaginal, urmata de oral, anal, si stimulare manuala.

Barbatii apeleaza la metode creative cand mimeaza orgasmul

Dar de ce? Ei bine, motivul este unul mai romantic decat v-ati putea astepta. Cercetatorii au descoperit ca barbatii mimeaza orgasmul adesea pentru a proteja stima de sine a partenerei. Alte motive au inclus starea de ebrietate, sexul cu o persoana neatragatoare sau dorinta de a imbunatati calitatea partidei amoroase.

Si se pare ca exista si modalitati destul de creative prin care barbatii mimeaza orgasmul. Potrivit cartii Talking Cock scrisa in 2002 de Richard Hering, una dintre ele include scuiparea in secret a partenerului sau aruncarea prezervativului uscat inainte ca partenera sa-l inspecteze. De altfel, si Hering a constatat ca 34% dintre barbati au mimat orgasmul.

Dr. Abraham Morgentaler, autorul cartii Mitul Viagra: Impactul surprinzator asupra dragostei si relatiilor, a spus: “Barbatii mimeaza orgasmul din aceleasi motive care le determina si pe femei s-o faca. Isi doresc sa arate partenerei ca face o treaba buna si apoi sa mearga linistiti la culcare.”

Citeste si: „Gateste placerea. Ce ar trebui sa stii despre orgasm”!

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto