barbatul cu care trebuie sa te casatoresti

Barbatul cu care trebuie sa te casatoresti trebuie sa aiba niste calitati. Asta e clar. Si orice femeie stie cand l-a intalnit pe acela care are stofa de sot si tata sau pe acela care va fi un iubit temporar. Am aflat care sunt aceste calitati de pe Love Panky.

Uneori il cauti pe barbatul perfect cu care sa-ti petreci viata. Alteori vrei doar un tip cu care sa faci sex. Asa suntem noi, femeile! Si mai suntem cumva – stim bine ce ne dorim.

Barbatul cu care vrei sa iesi in oras este incitant. E interesant si distractiv. Atunci cand il alegi pe el stii sigur ca asta ai nevoie. Nu-ti sta gandul la o relatie pe termen lung. Ci poate la cariera. Insa asta nu te face mai putin dornica de o aventura.

Barbatul cu care trebuie sa te casatoresti arata altfel. E matur. E sigur. Are stima de sine. E independent si ar fi tatal perfect.

Cum arata barbatul pe care il cauti pentru a-ti fi iubit temporar

  • Stii bine ca barbatul cu care trebuie sa te casatoresti nu e el. El e incitant si imprevizibil. Si spontan. E tipul care nu-ti ofera stabilitate, dar de asta ai nevoie.
  • E tipul rau cu care stii ca nu ai niciun viitor. Dar cu care te simti teribil de bine! Si asta iti doresti acum. Da, uneori e rece, distant si nu te poti baza pe el. Dar tocmai asta te incita. Cauti sa scoti tot ce poti de la viata, sa te distrezi. Ba chiar te atrage faptul ca si alte tipe il gasesc sexy si il doresc. Si pana la urma, si el “se joaca”.

Cum este barbatul cu care trebuie sa te casatoresti

  • Ei bine, aici prioritatile se schimba. Vrei sa te faca sa te simti in siguranta. Nu vrei sa fie previzibil si plictisitor, nu! Dar ai nevoie de stabilitate.
  • Barbatul cu care trebuie sa te casatoresti stie sa aiba grija de familie, sa fie independent, sa iubeasca si sa ofere stabilitate financiara si emotionala.
  • Barbatul cu care trebuie sa te casatoresti este puternic si poate lua decizii. Isi da voie sa fie vulnerabil si sa iubeasca. Are simtul responsabilitatii.
  • Orice femeie care se hotaraste sa se casatoreasca nu-l cauta pe barmanul sexy care maine poate nu mai are job. Il cauta pe tipul stabil si asezat, cu o cariera si care are viata in ordine.
  • Barbatul cu care trebuie sa te casatoresti isi urmeaza visurile, e pasional si pasionat, este om de familie si stie ce prioritati are.

Stii daca l-ai gasit pe acela?

Daca barbatul cu care esti e trecut de 25 de ani, dar inca copilareste si nu se gandeste sa aiba o familie, nu el este barbatul cu care trebuie sa te casatoresti!

Daca nu isi observa si schimba comportamentul, daca este imatur si daca nu te poti baza pe el, atunci sigur nu vrei sa iti legi viata de a lui.

Daca insa nu il cauti pe barbatul cu care trebuie sa te casatoresti, atunci joaca-te! Cauta-l pe tipul incitant. Traieste-ti viata. Construieste-ti cariera! Nu pune presiune pe tine. Il vei gasi sigur pe sotul tau atunci cand vei fi pregatita!

Citeste si: Diferenta dintre sufletul pereche si partenerul de viata. Pe care il alegi?

Foto: Guliver