Varsta la care femeile li se par atragatoare barbatilor.

Femeile li se par atragatoare barbatilor la o anumita varsta mai mult decat la altele, orice am face noi! Desi ne straduim sa evoluam si sa aratam bine mereu, lor le place, in continuare, o anumita categorie de varsta!

Traim in vremuri in care ni se spune sa investim mult timp si bani in efortul de a intarzia imbatranirea. Si facem asta, cele mai multe dintre noi, indiferent ca inseamna aplicarea de lotiuni in fiecare seara inainte de culcare sau tratamente cosmetice cu botox, preventiv. Dar, daca ar fi sa tinem cont de varsta la care femeile li se par atragatoare barbatilor, ar trebui sa nu crestem prea mult.

La ce varsta femeile li se par atragatoare barbatilor

Christian Rudder, cofondator al OKCupid, a scris pentru site-ul sau de intalniri un articol pornind de la preferintele declarate ale femeilor si barbatilor. Si nu e incurajator ce isi doresc ei de la femei.

Femeile prefera barbati de o varsta apropiata de a lor. Inainte de 30 de ani vor barbati putin mai mari, apoi cauta tipi putin mai tineri. Pe la 40 de ani, cauta barbati aflati in jurul aceleiasi varste, anunta Youbeauty.com.

Dar la ce varsta femeile li se par atragatoare barbatilor? Aici nu sunt prea multe de spus. Toti barbatii, de la cei de 20 de ani, la cei de 50, vor sa iasa cu femei care au in jur de 20 de ani. Varstele preferate sunt intre 20 si 23 de ani. Barbatii de 50 de ani vaneaza femei de 22 de ani.

De ce femeile li se par atragatoare barbatilor la 20 de ani mai mult decat la 30? Putem sa credem ca e varsta la care parem mai sanatoase, mai fertile – cea mai buna perioada a noastra. Dar putem sa credem si ca acestea sunt preferintele barbatilor pentru ca asteptarile lor nu cresc niciodata. “Ideea unui barbat de 50 de ani despre ce e sexy la o femeie e cam la fel cu ideea unui pusti de liceu”, scrie Christian Rudder.

FOTO: Guliver

Citeste si: Indragostita de un tip mai in varsta? Esti o norocoasa!