barbatul cu copii familie

Barbatul cu copii are timpul limitat pentru ca trebuie sa si-l imparta intre tine si ei, dar daca esti rabdatoare, pui problema corect, iar el se dovedeste a fi un om ok, relatia are toate sansele sa aiba succes! Insa inainte de a te implica intr-o relatie cu un tip cu copii, iata de ce ar trebui sa fii constienta!

Barbatul cu copii – ce trebuie sa ai in vedere:

1. Oricat de minunata si de ravisanta ai fi, trebuie sa intelegi ca barbatul cu copii isi va pune mereu copiii pe primul plan si nu ar trebui sa te bosumfli si sa faci crize de gelozie, daca nu vrea sa doarma la tine sau pleaca putin din camera ca sa verifice daca sunt in regula.

2. Accepta ca probabil pentru sase luni nu-i ve cunoaste copiii. Acest interval depinde de la parinte la parinte, dar de obicei nimeni nu vrea sa introduca prea rapid, in viata celor mici, o persoana de sex feminin diferita de mama lor.

Barbatul cu copii – Intreaba-l despre cei mici

3. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa pui intrebari despre copii. Orice parinte va fi foarte bucuros sa-ti povesteasca ce a facut copilul la ultimul test dat la scoala sau despre performanta lui la un anumit sport.

4. Nu te astepta sa raspuns instant la orice mesaj pe care-l trimiti pentru ca dupa cum probabil iti imaginezi, cand ajunge acasa, pentru el incepe un nou job. Un tip cu copii nu are nevoie de un nou copil, asa ca incearca sa fii matura chiar si atunci cand iti vine sa te alinti.

Barbatul cu copii – Fosta mai poate aparea in peisaj

5. Trebuie sa accepti ca fosta lui iubita/sotie va mai aparea din cand in cand in peisaj. Pana la urma e normal, doar se ocupa impreuna de cresterea copiilor, insa daca nu mai locuiesc in aceeasi casa inseamna ca au decis deja ca nu mai exista cale de impacare.

6. Te gandesti cum ar fi sa plecati maine intr-o vacanta neplanficata? Suna bine, dar inainte de a cumpara sau rezerva ceva intreaba-l si pe el daca are cum. Barbatul cu copii are si responsabilitati si nu-si mai poate face programul atat de spontan.

Barbatul cu copii – Nu te grabi

7. Ia lucrurile incet… Daca tipul cu care iesi a fost casatorit si are copii nu inseamna ca e pregatit sa se casatoreasca din nou. Nu considera ca ai primit o familie de-a gata si trebui sa treci rapid la pasii urmatori.

8. Cand in sfarsit te intalnesti cu copiii, ia lucrurile si cu ei incet. Cei mici n-au nevoie de inca un parinte care sa-i dadeasca, ci de un prieten mai mare cu care sa poata sa vorbeasca despre orice.

9. Merita asteptarea. Tatii singuri, dar si mamele singure reusesc sa-si gaseasca timp pentru orice si au foarte multa iubire de oferit. Sunt maturi si inteleg foarte bine ce presupune o relatie.

Citeste si: “Oameni de stiinta explica de ce tinerii nu mai vor copii”!

Foto: iStockphotos