fata care verifica telefonul iubitului

Daca tot mai des iti vine sa controlezi telefonul iubitului atunci e clar ca undeva exista o problema. Cum ar trebui s-o rezolvi. Am descoperit un articol de pe yourtango.com care face lumina in acest caz!

Iti este greu sa te abtii sa nu arunci un ochi peste umarul lui atunci cand scrie un mesaj. Sau sa nu incerci sa-i ghicesti PIN-ul cand isi deblocheaza telefonul. Este atat de tentant sa spionezi un pic ce face pe mobil. Mai ales ca vorbim despre persoana care are acces direct la inima ta, care o poate strivi dintr-o miscare.

Potentialul de a te rani al unei persoane este infricosator si pentru a anula aceste temeri trebuie sa investesti multa-multa incredere intr-un om. Deci, da, poate fi extrem de greu, iar pentru unii dintre noi aproape imposibil.

Pe telefonul lui poti gasi confirmarea pe care nu ti-o doresti

Si acum, mai mult ca niciodata, telefoanele noastre sunt niste autobiografii live. Orice ai vrea sa afli despre o persoana se afla in acel dreptunghi: prieteni, familie, contacte, interesele si programul respectivului om. Oferi atat de mult si nu exista o solutie simpla prin care sa afli daca ai facut un pariu inteligent. E greu sa rezisti acestei tentatii.

Dar nu e ok sa alegi aceasta cale niciodata. Rationamentul depinde de situatia ta particulara, insa exista intotdeauna o varianta mai potrivita.

Il suspectezi ca te minte sau te inseala? Atunci pur si simplu ai probleme cu increderea pe care o ai in el. Orice expert in relatii iti va spune ca ele sunt construite pe o temelie de incredere reciproca. Daca ti-ai pierdut increderea in el atunci trebuie sa analizezi cauza. Poate vei gasi dovezi ale infidelitatii lui si te vei simti razbunata, dar ce se intampla daca scotocesti in telefonul lui si nu gasesti nimic? Acum tu devii persoana in care el n-ar trebui sa mai aiba incredere.

Poti vedea ca este o situatie in care amandoi aveti de pierdut? E mai bine sa abordezi problema de neincredere direct. Vorbeste despre lucrurile care te fac sa te simti nesigura pe relatia ta. Arata ca-ti doresti onestitate, chiar daca asta poate insemna un adevar greu de suportat. Daca nu gasiti o solutie pentru a remedia totul atunci nu puteti avea o relatie de succes.

Exista intotdeauna o sansa ca tipul cu care esti sa fie un mincinos uimitor, dar asta nu inseamna ca nu vei vedea cat de curand fisuri in lucrurile spuse de el. Iar atunci cand iti pierzi definitiv increderea in cineva e momentul sa te retragi. Este de asemenea important sa te întrebi de ce il suspectezi. Simti asta si fata de alti oameni? Poate ca ai nevoie sa te uiti in tine pentru a determina daca ai probleme de incredere in general. Asta e insa un alt subiect pe care-l vom dezbate la momentul potrivit.

Citeste si: “Nu lasa neincrederea sa-ti ruineze relatiile”!

Foto: iStockphoto