Cauza principala a divorturilor

Exista o veste buna si una rea. Vestea buna este ca foarte putine cupluri ajung sa divorteze din cauza infidelitatii, iar vestea rea este ca foarte multe cupluri ajung sa divorteze pentru ca nu se mai iubesc. Asadar, cauza principala a divorturilor este lipsa sentimentelor. 

De fapt, nici nu se poate spune ce este mai trist: faptul ca exista persoane care isi insala partenerii sau faptul ca dragostea dintre cupluri nu mai este la fel de puternica si astfel se ajunge la divort. Pentru unele persoane este mai dureros sa nu mai fie iubite decat sa fie inselate, iar aceasta este cauza principala a divorturilor.

Potrivit celor de la yourtango.com, infidelitatea este ceva ce poate fi reparat. O aventura poate fi grava sau mai putin grava, totul tine de circumstante. In plus, foarte multe femei aleg sa isi ierte partenerul chiar daca au aflat ca au fost inselate.

Cauza principala a divorturilor

Desigur, infidelitatea provoaca foarte multa suferinta si foarte multe cupluri au nevoie de terapie pentru a trece peste acest episod. Dar, indiferent de situatie, o astfel de experienta te poate face mai puternica. Exista si posibilitatea sa iti iubesti mai mult partenerul dupa ce treceti printr-o astfel de experienta. Iar daca o persoana alege sa divorteze in urma unei infidelitati, este o experienta ceva mai usor de digerat decat daca ar fi ales sa divorteze pe motiv ca nu mai exista iubire.

Studiile arata ca este foarte dureros pentru o persoana sa simta ca nu mai este iubita. Mai mult, femeile isi pun toata increderea in partenerul de viata si se bazeaza pe iubirea acestuia, iar cu atat mai mult vor fi devastate in momentul in care isi vor da seama ca nu mai sunt iubite.

Tot studiile arata ca o persoana nu poate accepta foarte usor ca nu mai este iubita, durerea este mult mai mare decat daca ar fi fost inselata, pentru ca in cazul infidelitatii ar exista o explicatie. Este mult mai dureros sa descoperi ca cineva are puterea sa te uite definitiv si sa isi refaca viata decat daca te-ar insela. Infidelitatea poate fi reparata, dar dragostea cu forta nu se poate.

Ti s-a intamplat sa fii inselata de iubitul tau? Nu da vina pe cealalta femeie!

Foto: Guliver