Ce barbati sa eviti pe Tinder

Aplicatiile pentru mobil si platformele de socializare sunt menite sa iti usureze munca si sa te ajute sa-ti gasesti mult mai simplu un partener, insa, ar trebui sa stii si ce barbati sa eviti pe Tinder sau pe alte aplicatii pentru intalniri, scrie yourtango.com. 

Daca vrei sa stii ce barbati sa eviti pe Tinder, este suficient doar sa fii atenta la cateva detalii importante care te vor ajuta sa scapi de foarte multe neplaceri.

Ce barbati sa eviti pe Tinder

1. Cei care isi fac poze in oglinda

Barbatii care isi fac poze in oglinda sunt mai degraba niste oameni superficiali, ii intereseaza doar modul in care arata si cel mai probabil sunt in cautarea unor femei care arata precum modele din marile reviste de moda.

2. Cei care au foarte multe selfie-uri

Este iar un motiv destul de bun ca sa eviti astfel de profile. Barbatii care au prea multe selfie-uri sunt interesati doar de propria persoana si sunt sanse destul de mici sa isi doreasca o relatie serioasa. In plus, barbatii care posteaza astfel de poze sunt si foarte superficiali.

3. Barbatii care pozeaza precum femeile

Probabil ai vazut destule femei care pozeaza in anumite ipostaze menite sa atraga sexul opus, insa ar fi bine sa eviti acele profile in care barbatii pozeaza precum femeile. Nu sunt deloc naturali si poti sa ai parte de cateva surprize mai putin placute.

4. Barbatii care nu au deloc poze la profil

Acesti barbati ar trebui evitati din start din simplul motiv ca nu stii cu cine ai de-a face. Profilele care nu au deloc poze pot fi profile false sau, mai rau, pot fi profilele unor barbati care nu au intentii bune sau au anumite antecedente.

5. Profilele care au un continut sexual explicit

In mediul online se gasesc foarte multe poze cu continut sexual explicit, exista foarte multa libertate de exprimare si sunt persoane care nu se simt deloc deranjate de astfel de imagini. Cu toate acestea, este de preferat sa eviti astfel de barbati, pentru ca acestia nu isi doresc decat sex.

6. Barbatii care au informatii false la profil

Poate ca nu iti va fi usor sa identifici din prima care sunt acei barbati care au informatii false la profil, insa este indicat sa fii atenta la detalii si sa eviti sa dezvolti o relatie cu astfel de barbati. Urmareste cu atentie informatiile postate si pozele pe care acestia le au la profil.

7. Barbatii care nu scriu corect

Este adevarat, ti se poate intampla si tie sa faci unele greseli de gramatica, dar, cu toate acestea, este bine sa fii atenta la astfel de detalii. Cu siguranta iti vei da seama de la prima vedere daca barbatul respectiv a facut unele greseli in graba sau asa considera el ca este corect sa scrie.

8. Petrecaretul

Are foarte multe poze in cluburi, baruri, la petreceri, concerte sau adunari cu prietenii? Mai mult decat atat, pare ca este genul de barbat care consuma foarte mult alcool? Este de prefera sa eviti sa pornesti o discutie cu el, pentru ca sunt sanse destul de mari sa fii dezamagita.

Afla si cum sa te descurci la prima intalnire cu un tip de pe Tinder!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver