Ce calitati trebuie sa aiba un sot. Asteptari pe care le au femeile in cuplu

Te-ai intrebat vreodata ce calitati trebuie sa aiba un sot? Ei bine, ar fi bine sa iei in considerare mai multe lucruri inainte sa decizi daca vrei sa iti petreci tot restul vietii alaturi de un barbat, scrie lovepanky.com.

Deseori, femeile vorbesc despre ce calitati trebuie sa aiba un sot, insa multe dintre ele trec cu vederea detalii importante. In orice caz, noi iti punem la dispozitie o lista cu lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte sa te mariti.

Ce calitati trebuie sa aiba un sot – lista punctelor forte

1. Stie sa fie pasional si tandru

Saruturile in zori de zi sau strangerile de mana sunt unele dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poate face un sot. Orice femeie isi doreste sa fie iubita si apreciata, iar astfel de momente sunt adevarate dovezi de iubire. Indiferent cum isi petrec timpul in doi, femeile vor ca orice moment sa fie unul memorabil.

2. Este un barbat de incredere

Femeile isi doresc sa se simta ocrotite si protejate, asa ca un sot trebuie sa le ofere incredere, trebuie sa fie puternic si trebuie sa le sustina la fiecare pas. Toate aceste lucruri nu implica doar suportul fizic pe care poate sa il ofere un barbat, ci si suportul emotional.

3. Viata sexuala este importanta pentru el

Orice barbat trebuie sa stie cat de importanta este viata sexuala in cuplu, mai ales dupa casatorie. Sexul nu trebuie sa devina o rutina, din contra, o femeie are nevoie de atentie, vrea sa se simta cu adevarat iubita si satisfacuta, asa ca momentele de intimitate nu trebuie ignorate.

4. Este atent si romantic

Din moment ce sexul este important si dupa casatorie, nici momentele de romantism nu trebuie sa lipseasca. Un sot bun trebuie sa isi rasfete partenera, sa-i ofere atentie, sa-i cumpere flori, sa o invite in oras sau sa ii prepare cina. Romantismul nu trebuie sa ia sfarsit in momentul in care partenerii au verighetele pe mana.

5. Nu uita aniversari si zile de nastere

Poate ca sunt momente in care barbatii uita detalii, cum ar fi zilele de nume sau de nastere ale persoanelor din familia sotiei, insa un sot bun stie cand au loc evenimente importante in noua sa familie. Faptul ca ii acorda atentie sotiei, dar si familiei, este o simpla dovada de iubire si de respect.

6. Nu se teme sa isi exprime iubirea

Un sot bun nu se teme sa isi exprime iubirea, indiferent cat timp a trecut de la casatorie. Orice femeie vrea sa stie ca ocupa un loc important in viata partenerului de viata, asa ca declaratiile de dragoste sunt in continuare “sarea si piperul” unei casnicii diferite.

7. Stie sa asculte si sa ofere atentie

Sunt calitati pe care nu doar un sot trebuie sa le aiba, ci orice barbat. Fiecare femeie vrea sa fie ascultata, sa fie sustinuta si incurajata, asa ca orice forma de comunicare este foarte importanta in cuplu.

Daca ti-a placut articolul despre ce calitati trebuie sa aiba un sot, citeste si: Confesiunile unui sot – cum il cucereste jumatatea lui in fiecare zi!

Foto: Guliver