ce considera barbatii sexy la femei

Ce considera barbatii sexy la femei? Daca iti vine sa spui ca pentru barbati conteaza doar aspectul fizic, ei bine, nu e chiar asa! Sigur, un chip frumos conteaza, insa ei vor si altceva de la femei cand vine vorba de realatii de cuplu de lunga durata. Am gasit secretele pe Shape.

Sigur ca niste bucle sexy il vor atrage. Sigur ca trupurile bine lucrate il vor face sa isi imagineze lucruri. Sigur ca se va gandi la buzele si la ochii tai. Insa relatiile de cuplu sunt din ce in ce mai autentice. Iar ce considera barbatii sexy la femei nu e doar un corp frumos.

Am gasit detaliile secrete pe care barbatii le cauta la partenera perfecta. Iata ce considera barbatii sexy la femei cand vine vorba de iubire si intimitate:

  • Bunatatea

Bunatatea este printre primele calitati cand vine vorba despre ce considera barbatii sexy la femei. Politetea si gesturile mici sunt importante pentru ei. Si cu siguranta nici pentru noi, femeile, nu sunt de neglijat.

  • Curajul de a face prima miscare

Barbatii sunt atrasi de femeile indraznete. Limbajul trupului, zambetul, contactul vizual – toate acestea sunt semne ca esti atrasa de el. Si el se simte si mai atras de tine daca faci primul pas.

  • Optimismul e atragator!

Ce considera barbatii sexy la femei? Cu siguranta o femeie cu gandire pozitiva este mai iubibila. O personalitate optimista este mai atragatoare, mai vesela. Si de ce n-ar prefera asta? Optimismul este asociat cu atractia fizica si iubirea pe termen lung.

  • Ce considera barbatii sexy la femei? Sinceritatea!

E bine daca nu esti mincinoasa. Pentru ca aceasta “calitate” ii pune pe fuga! Barbatii sunt mult mai atenti la capitolul fidelitate decat femeile. Si sunt mai categorici in a termina o relatie daca e vorba de inselat. Asa ca fii onesta!

  • Gestionezi conflictul matur

Sigur ca ti-ai dori o relatie perfecta. Si el. Dar certurile exista in cuplu. Sunt modalitatea prin care ne dam seama pe cine avem langa noi. Exista cateva feluri de conflicte care duc la despartiri: cearta de tip critica, cearta defensiva, cearta dispretuitoare si cearta in care partenerul refuza sa coopereze, sa se deschida. Ce considera barbatii sexy la femei? Felul in care femeile se cearta conteaza!

Aminteste-ti cand aveti discutii in contradictoriu ca va iubiti. Nu incerca sa il ranesti, ai grija ce cuvinte rostesti si nu mai arunca vina doar pe barbatul din fata ta! Aveti pana la urma scopul de a fi fericiti impreuna.

  • Ai interese originale

Hobby-urile unice si pasiunile interesante fac o femeie mai atragatoare. Da, si 90-60-90 ajuta, dar si pasiunea ta pentru dansuri latine poate fi un plus.

  • Tii la timpul tau

Sigur ca daca te iubeste vrea sa stea cu tine non-stop. Dar daca te iubeste vrea si sa ai timpul tau. Singura sau cu fetele. Ce considera barbatii sexy la femei? Independenta, dar si capacitatea de a pretui clipele in doi.

Citeste si: Ce le place barbatilor: la ce varsta ating femeile apogeul senzualitatii

Foto: Guliver