Ce cred barbatii despre lenjeria intima

Te-ai intrebat vreodata ce cred barbatii despre lenjeria intima? De cele mai multe ori, noi, femeile, cautam sa cumparam articole de lenjerie intima provocatoare, care sa inspire si care sa starneasca curiozitati, dar sunt si momente cand optam pentru articole care nu ne pun formele in valoare si care nu au un model atragator. 

Totusi, daca vrei sa afli ce cred barbatii despre lenjeria intima, acestia au pareri impartite. In orice caz, majoritatea prefera piesele de lenjerie intima provocatoare, dar sunt barbati care prefera modelele clasice, scrie yourtango.com.

Ce cred barbatii despre lenjeria intima

Cei de la yourtango.com au pregatit un set de intrebari si au stat de vorba cu mai multi barbati pentru a afla parerile acestora despre lenjeria intima si despre preferintele lor atunci cand se afla in intimitate cu o femeie. Raspunsurile barbatilor care au participat la studiu sunt diferite, iar foarte multi dintre ei au marturisit ca nu i-ar deranja daca partenera lor nu ar purta deloc lenjerie.

Daca esti curioasa ce cred barbatii despre lenjeria intima, iata ce au raspuns acestia la intrebarile adresate!

Ce parere aveti despre lenjeria intima in stil brazilian?

Cei mai multi barbati au raspuns ca nu sunt innebuniti dupa acest tip de lenjerie si considera ca nu este deloc confortabila pentru femei. Mai mult decat atat, unii dintre ei au fost de parere ca nu toate femeile ar trebui sa poarte astfel de lenjerie, mai ales daca formele nu le avantajeaza. Cativa barbati au raspuns ca se simt bine cand o femeie poarta lenjerie provocatoare, insa nu pun accent pe acest lucru atunci cand sunt in intimitate.

Ce parere aveti despre lenjeria normala?

Cei mai multi barbati au raspuns ca nu acorda atentie acestor detalii in dormitor si ca nu considera ca lenjeria intima este foarte importanta. Mai mult decat atat, foarte multi dintre ei au fost de parere ca o femeie trebuie sa se simta confortabil, iar acest tip de lenjerie este confortabila. Cativa barbati au raspuns ca nu ii deranjeaza daca o femeie alege sa poarte astfel de lenjerie zi de zi, insa la ocazii speciale si-ar dori sa vada o lenjerie mai provocatoare.

Ce fel de lenjerie ar trebui sa poarte o femeie ca sa fie provocatoare?

Cei mai multi barbati au raspuns ca difera in functie de formele pe care le are o femeie. Sunt femei pe care le avantajeaza lenjeria normala si sunt femei pe care le avantajeaza lenjeria care nu lasa mult loc imaginatiei. In plus, majoritatea prefera piesele de lenjerie intima care pun accent pe formele pe care le are o femeie. Cu alte cuvinte, daca o femeie arata foarte bine, nu este nimic gresit sa isi doreasca sa poarte lenjerie provocatoare. Cativa barbati au mentionat si lenjeria in “V” sau pantalonii de tip boxeri, insa cei mai multi au fost de parere ca femeile ar trebuie sa poarte lenjeria care le avantajeaza.

Daca ti-a placut articolul legat de ce cred barbatii despre lenjeria intima, iata si un articol legat de ce cred barbatii despre celulita!

Foto: Guliver