Ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire. Afla-le secretele!

Sunt foarte multe intrebari referitoare la ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire, iar raspunurile pe care acestia le au te vor uimi, scrie sofeminine.co.uk. Deseori, femeile nu se lasa cucerite din prima, insa barbatii au pareri diferite cand vine vorba de sex si relatii

Nimic nu este mai frustrant decat regulile pe care toata lumea incearca sa le respecte, dar nimeni nu le intelege, cand vine vorba de intalnirile dintre femei si barbati. Daca te intrebai ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire, afla ca acestia gandesc complet diferit fata de noi, femeile.

Multi dintre ei nu stau prea mult pe ganduri daca au ocazia sa faca o noua cucerire chiar din prima seara, iar foarte putini sunt de moda veche sau prefera sa mai astepte pana sa se arunce in bratele unei femei.

Ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire

1. Nu stau prea mult pe ganduri

In timp ce femeile au tendinta sa analizeze fiecare cuvant si sa evite sexul la prima intalnire, cei mai multi barbati nu stau prea mult pe ganduri si profita de fiecare moment. Pentru ei, este mai usor sa treaca direct la actiune, pentru ca nu se gandesc la consecinte si nici nu au planuri de viitor de la prima intalnire.

2. Fac sex de la prima intalnire cu femeile cu care nu isi doresc o relatie

Foarte multi barbati vor sa cucereasca, le place asteptarea si sunt de parere ca sexul la prima intalnire este potrivit doar cu acele femei cu care nu isi doresc o relatie. Ei vorbesc deschis despre ceea ce gandesc si nu le este teama sa primeasca un refuz.

3. Considera ca o femeie matura stie ce vrea

In categoria barbatilor care sunt deschisi la ideea de a face sex la prima intalnire intra si cei considerati oportunisti, care prefera sa iasa in oras cu o femeie matura tocmai datorita faptului ca aceasta stie ce isi doreste in materie de sex. Pentru ei, este mai simplu sa treaca peste discutiile stanjenitoare si sa se bucure de o experienta inedita.

4. Isi doresc imposibilul

Ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire? Unii dintre ei considera ca totul este doar un joc si, de multe ori, isi doresc imposibilul. Au tendinta sa faca cuceriri doar din orgoliu si se multumesc doar cu o victorie de moment.

5. Vor sa aiba cat mai multe cuceriri

Tot in categoria barbatilor care sunt deschisi la ideea de a face sex la prima intalnire sunt si cei considerati vanatori. Ei isi doresc sa faca cat mai multe cuceriri si nu prea au ganduri serioase de viitor. Destul de rar se intampla ca ei sa gandeasca in perspectiva.

6. Sunt dispusi sa astepte

Ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire? Daca au intalnit femeia potrivita, cei mai multi dintre ei sunt dispusi sa astepte si considera ca este mai important sa aiba o relatie sincera si deschisa. Desigur, sunt si ei atenti la detalii si nu refuza complet ideea de a face sex la prima intalnire.

7. Unii dintre ei cred in iubire

Surprinzator sau nu, unii dintre ei cred in iubire pura. Ei sunt niste romantici incurabili si viseaza cu ochii deschisi la o relatie lunga si reusita. Nu isi forteaza norocul cu sexul la prima intalnire si pun accent pe conexiunea pe care o au cu o femeie.

Iata si un articol despre sarutul la prima intalnire – a fi sau a nu fi?

Foto: Guliver