Ce fac barbatii dupa o despartire? 8 Confesiuni care te vor uimi!

Sa te desparti de cineva sau sa realizezi ca persoana pe care o iubesti nu te mai vrea este sfasietor, atat pentru noi, femeile, cat si pentru barbati. Credeai ca barbatii sunt diferiti de noi? Afla ca si ei trec prin foarte multe etape si stari dupa ce au incheiat o relatie. Daca vrei sa descoperi ce fac barbatii dupa o despartire, aceste confesiuni te vor uimi, scrie elitedaily.com.

Sa treci peste o despartire dureroasa nu este usor, ai nevoie de timp, de prieteni care sa iti fie alaturi si de familie. Trebuie sa iti ocupi timpul cu activitati care iti plac sau sa te concentrezi asupra carierei. Dar, odata ce ai trecut peste toate acele etape, te vei simti mult mai bine si vei avea puterea sa mergi mai departe.

Ce fac barbatii dupa o despartire? Isi doresc sa cunoasca persoane noi, sa isi ocupe timpul cu diferite activitati si sa isi vada linistiti de viata lor.

Ce fac barbatii dupa o despartire – confesiuni care te vor uimi

1. Descarca foarte multe aplicatii pentru intalniri

“Dupa ce m-am despartit de prietena mea, cea cu care am stat impreuna aproape un an, am avut nevoie de aproape trei luni ca sa trec peste relatia cu ea. Am simtit ca am reusit sa trec peste despartirea de ea in momentul in care am avut o dorinta puternica sa cunosc persoane noi, sa descarc aplicatii pentru intalniri si sa ies din nou in oras.”

2. Vor sa isi traiasca viata

“Fosta mea prietena s-a despartit de mine dupa trei ani de relatie. A fost un soc pentru mine sa aflu ca persoana pe care o iubeam a luat decizia sa fie singura. Nu era pregatita sa continue relatia cu mine si cred ca nu eram barbatul potrivit pentru ea, dar totul s-a intamplat foarte repede. Nu am putut sa imi revin pentru o perioada destul de lunga, iar prietenii mei incercau sa ma convinga sa ies din nou la intalniri. Nimic nu ma multumea si refuzam orice posibilitate de a cunoaste o persoana noua. Dupa opt luni, fosta mea prietena m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa ne impacam. Atunci am realizat ca am trecut peste relatia cu ea si ca vreau sa imi traiesc viata.”

3. Incearca sa nu mai comunice cu fosta

Cred ca am reusit sa trec cu adevarat peste relatia cu fosta mea iubita atunci cand am realizat ca nu mai simt nevoia sa comunic cu ea. Desigur, am blocat toate formele de comunicare si am considerat ca asa este cel mai bine, dar vine un moment cand ai curajul sa ai din nou o legatura cu acea persoana, chiar daca nu mai sunt multe lucruri de spus.”

4. Realizeaza ca viata merge mai departe

“Este greu sa minti si sa crezi ca ai trecut cu adevarat peste o despartire. Ai nevoie de prieteni si de familie si pentru o buna perioada nu poti sa nu vorbesti despre persoana care ti-a ranit inima. Dar vine un moment in care realizezi ca ii doresti tot binele din lume fostei tale iubite, iar acel moment este cel in care realizezi ca ai trecut cu adevarat peste despartirea de ea.”

5. Merg la sala si fac mai multa miscare

“Nu m-am simtit in apele mele dupa despartirea de fosta mea iubita, iar pentru o buna perioada nu am stiut ce sa fac cu viata mea. Am luat decizia sa ma pun pe picioare si sa fac mai mult sport, am inceput sa merg mai des la sala, iar acest lucru m-a ajutat sa ma eliberez de stres si sa fiu mai calm.”

6. Vor sa iubeasca din nou

“Poate ca suna ciudat ca spun acest lucru, avand in vedere ca sunt barbat, dar dupa despartirea de fosta mea iubita am crezut ca nu mai exista iubire si ca nu voi mai avea sansa sa intalnesc pe cineva nou. Am avut o perioada in care am simtit nevoia sa ma izolez de toata lumea si chiar m-am impacat cu gandul ca voi fi singur pentru tot restul vietii. Am avut nevoie de un an ca sa inteleg ca am nevoie din nou de iubire in viata mea, iar atunci am inteles ca voi fi linistit doar atunci cand voi incepe o noua relatie.”

7. Ignora toate mesajele pe care le primesc de la fosta iubita

“Cand sunt indragostit, imi place sa ii dau mesaje si sa vorbesc constant cu persoana respectiva. Este ceva ce ma face sa ma simt bine. Insa, dupa o perioada, aceasta dorinta se pierde si ajung la concluzia ca nu mai vreau sa acord atentie mesajelor pe care le primesc de la persoana pe care am iubit-o candva si care a facut parte din viata mea.”

8. Lasa trecutul in spate

“Ultima mea relatie nu a functionat pentru ca amandoi aveam nevoie de o pauza, dar eram deja in etapa in care traiam in aceeasi casa. Cand am realizat ca relatia cu ea s-a terminat pentru totdeauna, am sunat-o si i-am spus ca vreau sa ii returnez toate lucrurile pe care le avea la mine. Acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca vreau sa merg mai departe.”

Daca ti-a placut articolul despre ce fac barbatii dupa o despartire, iata si un articol despre ce motive de despartire gasesc barbatii!

Foto: Guliver