Ce face un barbat caruia ii e dor de o femeie. Nu numai noi suferim!

Crezi ca doar noi, femeile, suferim dupa o despartire? Barbatii sunt la fel de sensibili, doar ca nu isi arata sentimentele, scrie elitedaily.com. Daca te intrebi ce face un barbat caruia ii e dor de o femeie, afla ca are la fel de multe momente in care il cuprinde nostalgia, are un sentiment de vinovatie si, in unele cazuri, sufera mai mult decat o femeie dupa o despartire. 

Ce face un barbat caruia ii e dor de o femeie? Sufera, poate, mai mult dupa o despartire, dar nu arata acest lucru! Barbatii au tendinta sa isi ascunda sentimentele si emotiile, insa le este mai greu sa isi revina dupa ce au iesit dintr-o relatie de lunga durata. Acelasi comportament au si cand stiu ca au ranit o femeie – in loc sa isi ceara iertare, sufera in tacere!

Ce face un barbat caruia ii e dor de o femeie

1. Are nevoie de timp ca sa isi vindece ranile

Daca tu credeai ca doar femeile au nevoie de timp ca sa isi vindece ranile dupa o despartire, afla ca un barbat care a suferit din dragoste are nevoie de chiar mai mult timp. Chiar daca un barbat este orgolios si nu vorbeste deschis despre sentimentele sale, acest lucru nu inseamna ca nu sufera cu adevarat.

2. Are foarte multe aventuri

Un barbat care a suferit din dragoste are tendinta sa asocieze sexul strict cu placerea de moment, fara sa isi doreasca sa se ataseze emotional de alta femeie. Aventurile de o noapte il vor ajuta sa treaca mai usor peste departarea de femeia iubita, asa ca nu te mira daca fostul tau iubit isi va schimba complet stilul si va adopta o atitudine care il va ajuta sa faca noi cuceriri.

3. Apeleaza la sfaturile unui specialist

Chiar daca nu recunoaste, un barbat care a suferit din dragoste este dispus sa apeleze la sfaturile unui specialist. El este constient ca metodele pe care el le aplica sau aventurile de o noapte nu functioneaza, asa ca exista posibilitatea sa treaca la pasul urmator – terapia.

4. Se antreneaza foarte mult

Sportul ajuta orice persoana sa se detaseze de problemele zilnice si sa se elibereze de stres, iar un barbat caruia ii e dor de o femeie isi va umple timpul cu tot felul de activitati sportive, va merge mai des la sala si va incerca sa fie cat mai mult ocupat.

5. Incearca sa devina o persoana mai buna

Ce face un barbat caruia ii e dor de o femeie? Uneori, incearca sa devina o persoana mai buna, este constient care sunt motivele pentru care s-a ajuns la despartire si isi va dori sa faca schimbari in viata sa. Un barbat care a suferit din dragoste este dispus sa cunoasca persoane noi, sa practice noi sporturi sau sa se implice in noi activitati. Este dispus sa faca orice e posibil ca sa evolueze si sa mearga inainte.

6. Intrerupe orice forma de comunicare cu fosta lui iubita

Chiar daca ii este dor de fosta lui iubita, un barbat ranit va intrerupe orice fel de comunicare cu ea si va face tot posibilul sa o uite mai repede. Daca nu vorbeste deschis despre sentimentele sale, acest lucru nu inseamna ca nu sufera dupa o despartire. Pur si simplu, alege sa ignore si sa mearga mai departe.

Daca ti-a placut articolul despre ce face un barbat caruia ii e dor de o femeie, iata si un articol cu lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati!

Foto: Guliver