cand te place cu adevarat

Uneori, relatiile sunt complicate. Dar, cu toate acestea, sunt momente cand lucrurile sunt destul de simple, iar totul este evident. Daca vrei sa stii ce face un barbat cand te place cu adevarat, poti afla acest lucru chiar de la barbati, scrie yourtango.com. Sa iesi la intalniri nu este usor, insa poti sa simplifici lucrurile. 

Daca esti atenta la detalii si tii cont si de parerile barbatilor legate de acest subiect, poti sa afli ce e in mintea unui barbat cand te place cu adevarat.

Ce face un barbat cand te place cu adevarat

In primul rand, trebuie adus in discutie subiectul online. Foarte multe persoane prefera sa isi caute jumatatea pe Facebook, Twitter, Tinder sau alte aplicatii. Asadar, este important sa stii cum va proceda un barbat daca te place cu adevarat.

Care sunt tehnicile barbatilor:

 • cei mai multi au un plan bine pus la punct, incep cu o scurta observatie despre profilul unei femei, apoi pun o serie de intrebari despre hobby-uri, job, pasiuni sau alte lucruri care i-ar putea ajuta sa afle mai multe lucruri despre persoana in cauza;
 • daca le place de cineva, nu ezita sa initieze o discutie; cei mai multi nu isi pierd timpul cu Like-uri sau cu comentarii care-i pot ajuta sa fie mai simpatici; pentru ei, totul este mult mai simplu: vad ceva ce isi doresc si actioneaza;
 • potrivit barbatilor, profilul unei femei ar trebui sa fie destul de simplu, fara poze ostentative si fara prea multe informatii despre viata sa personala; mai mult decat atat, cei mai multi au martusirit ca nu sunt atrasi de femeile care au un limbaj vulgar sau, mai rau, tinute vulgare.

Cand vine vorba despre intalniri:

 • cei mai multi barbati au martusirit ca, daca sunt atrasi cu adevarat de o femeie, fac tot posibilul sa fie disponibili, sa iasa la cat mai multe intalniri si sa aiba cat mai multe conversatii; comunicarea online este si ea importanta, insa isi vor dori sa petreaca mai mult timp fata in fata;
 • in timp ce unii barbati stiu ce isi doresc si nu ezita sa actioneze, sunt si cativa mai timizi, care au nevoie de mai mult timp pentru a cunoaste o femeie, insa nu renunta la comunicare.

Romantismul… nelipsit:

Surprinzator sau nu, foarte multi barbati au marturisit ca sunt romantici, insa obisnuiesc sa faca foarte multe gesturi frumoase doar in momentul in care se implica emotional.

La ce sa te astepti daca te place cu adevarat:

 • va merge cu tine la cumparaturi;
 • iti va acorda mai mult timp;
 • iti va raspunde la toate mesajele;
 • va face cumparaturi in locul tau;
 • te va scoate in oras la cina;
 • va fi atent;
 • va rade la toate glumele tale, iar lista poate continua.

Cand un barbat te place cu adevarat nu se va limita la vorbe frumoase si discutii pe Facebook. Se va implica in viata ta si te va implica in viata lui, va face gesturi care iti vor usura si infrumuseta viata, va avea grija de tine si iti va da sentimentul ca pe poti baza pe el. Pana la urma, asta e si cel mai important!

Iata si un articol cu 19 reguli utile pentru intalniri!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver