Fostul iubit te-a inselat? E bine pentru tine si rau pentru amanta!

Crezi ca, daca fostul iubit te-a inselat, a venit sfarsitul lumii? Nu dispera! Studiile spun ca e mai bine pentru tine si mai rau pentru amanta! Tie iti va fi mai bine in relatiile viitoare!

Uneori, in relatii, partenerii se insala unii pe altii. De obicei, inselatul presupune sex cu un alt partener. S-a impamantenit ideea ca, de obicei, barbatii sunt cei care fac asta. Chiar daca si femeile o fac, barbatii par sa fie cei mai infideli. Daca fostul iubit te-a inselat, cu siguranta ca ai suferit mult. Te-ai intrebat de ce nu i-ai fost de ajuns si ce l-a determinat sa faca asta. Dar exista o luminita la capatul tunelului. Chiar daca nu iti raspunde la intrebari, si inselatul te poate ajuta. Mai tarziu!

Cum te va ajuta in timp faptul ca fostul iubit te-a inselat

Un studiu recent, citat de Yourtango.com, arata ca o femeie care a fost inselata intr-o relatie va avea, ulterior, relatii romantice mai puternice. Asadar, daca fostul iubit te-a inselat si ai vazut asta ca pe un capat de lume la momentul respectiv, exista si avantaje. Vei face alegeri mai bune dupa acest episod si te vei dezvolta personal.

“Ipoteza noastra este ca femeia care isi pierde partenerul in detrimental unei alte femei trece printr-o perioada de durere, in care se simte tradata. Dar, ca urmare a acestei experiente, va castiga o inteligenta emotionala care ii va permite sa detecteze mai usor problemele in relatiile viitoare si sa observe daca da de un partener care nu se ridica la nivelul ei”, a spus dosctorul Craig Morris.

Amanta e in dezavantaj, pe termen lung

Pentru cealalta femeie, cu care fostul iubit te-a inselat, lucrurile nu sunt la fel de bune, potrivit studiului. “Cealalta femeie, amanta, se va gasi intr-o relatie cu un barbat care a demonstrat deja ca poate dezamagi foarte usor si care si-a dovedit infidelitatea”, a mai spus Morris. “Astfel ca, pe termen lung, ea este cea care pierde”, mai spune cercetatorul.

Expertii spun ca, daca iubitul te-a inselat, cel mai bine este sa treci peste perioada cea mai grea citind cat mai multe studii stiintifice despre inselat si cautand metode prin care sa iti amintesti mereu ca nu esti singura.

Acum ca stii cum te ajuta pe tine faptul ca ti-a fost infidel, afla si De ce insala oamenii, de fapt?

FOTO: Guliver

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!