relatie pe internet femeie in pat

Uneori este tentant sa te ascunzi in spatele calcultorului ori a telefonului mobil si sa te joci folosindu-te de cuvinte. Dar daca te-ai intrebat ce gresesti intr-o relatie pe internet, iata care sunt lucrurile prin care te pacalesti singura

Traim vremuri in care socializam mult in mediul online, folosindu-ne de diverse retele, precum Facebook, sa cunoastem oameni si chiar sa punem bazele unei relatii de dragoste. Dar joaca de-a dragostea pe internet are si riscuri, la care trebuie sa fii atenta. Editorii de la yourtango.com iti arata cele mai frecvente greseli pe care le facem intr-o relatie pe internet.

5 greseli intr-o relatie pe internet

Relatie pe internet – 1. Nu te asiguri dinainte ca persoana cu care te intalnesti este cea din poze. Poti elimina surprizele neplacute vorbind, spre exemplu, pe Skype, pentru a sti de la inceput daca este ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu te limita doar la mesajele scrise, ci alege pe cineva care incearca sa faca un efort pentru a te cuceri.

2. Te lasi implica in jocuri de putere.Te intrebi ce gresesti intr-o relatie pe internet? Ei bine, sa luam un exemplu ipotetic. Ti-a scris acum si preferi sa nu ii raspunzi imediat, pentru a-l starni? Ei bine, este o pierdere de timp. Oamenii petrec ore intregi pentru a hotari cand e mai bine sa scrie un mesaj si ce inseamna daca primesc replica in doua minute sau in tot atatea zile. Renunta la obiceiul acesta si in loc sa pierdeti vremea, intalniti-va si vedeti ce aveti in comun.

Ce gresesti intr-o relatie pe internet

3. Faci din social-media o obsesie. In zilele noastre, apasarea butonului de like pe Facebook, trimiterea unei cereri de prietenie sau stergerea unei persoane din lista trimit semnale clare. La fel, daca dai like tuturor postarilor unui potential partener si ii lasi comentarii cu fiecare ocazie, iti exerciti cumva „simtul proprietatii“. Totodata, actiunile spun mai multe decat cuvintele. Daca cineva te ignora vreme de doua saptamani si dintr-o data incepe sa-ti aprecieze pozele, trebuie sa intelegi ca nu este neaparat interesat de tine, dar ca probabil reprezinti o alternativa.

Relatie pe internet – 4. Nu te rezumi la o singura persoana. Poate crezi ca lucrurile merg bine, ati avut deja cateva intalniri, dar descoperi ca el mai are flirturi asemanatoare cu alte femei. Este tendinta generala pe care o avem atunci cand folosim astfel de aplicatii pentru intalniri, de a nu ne rezuma la o singura persoana. Daca este vorba despre o conexiune speciala intre voi doi, aceste lucruri trebuie sa dispara!

5. Nu esti onesta. In era Photoshop este foarte simplu sa-ti modifici pozele si sa prezinti o versiune mult mai buna a ta. Totodata, e usor si tentant sa pretinzi ca ai o viata minunata, postand doar lucrurile bune care ti se intampla, dar toate acestea sunt doar un bluf. Cat despre pozele lui, nu-ti pierde vremea vorbind cu un potential partener fara sa-l fi vazut macar o data fata in fata!

Odata ce ati decis sa parasiti lumea virtuala si sa va vedeti, invata si cum sa depasesti momentele de timiditate de la prima intalnire!