Ce ii enerveaza pe barbati

Ne dorim ca barbatii sa isi dea seama ce ne deranjeaza, dar adevarul este ca nici noi nu stim prea bine ce ii enerveaza pe barbati. Multi dintre ei marturisesc ca exista anumite gesturi din comportamentul nostru care ii scot din sarite, in special atunci cand vine vorba despre activitatea din dormitor.

Patrunde in mintea barbatilor si descopera ce anume ii deranjeaza atunci cand sunt cu o femeie in pat. Lista nu este deloc scurta, potrivit sondajului realizat de metro.co.uk.

Ce ii enerveaza pe barbati in pat: asa strici atmosfera!

  1. Refuzul

Cei ii enerveaza pe barbati cel mai mult in pat? Nu este greu de ghicit! Chiar refuzul este principalul motiv, fie ca este vorba despre partenera de cuplu, fie ca este vorba despre o femeie cu care isi doreau doar o partida intima.

  1. Lipsa unei lenjerii sexy

Barbatii au nevoie de stimuli vizuali inainte de a initia un act erotic. Nu se pot simti atrasi de o femeie daca nu vad la ea elemente care sa le transmita aceasta idee. Nu mai este o surpriza faptul ca lenjeria joaca un rol important in incitarea imaginatiei.

  1. Initiativa – zero

Daca te intrebi ce ii enerveaza pe barbati in pat, afla ca si lipsa de initiativa. Atunci cand o femeie e total pasiva, ei se simt nedoriti si s-ar putea sa isi piarda curand pofta de a mai fi cu ea.

  1. Igiena precara

Si barbatii acorda la fel de multa importanta igienei corporale ca noi. Nu se vor putea simti niciodata atrasi de o femeie care nu le inspira ca s-ar ingriji.

  1. Trucurile inspirate din filme

Inainte de a testa noi trucuri sexy pe partenerul tau, asigura-te ca ii va placea ceea ce ii vei face. Spre exemplu, muscaturile sunt la limita dintre senzualitate si fiasco erotic, asa ca ar trebui sa fii atenta la nivelul de durere pe care il provoci, cu atat mai mult daca este vorba despre zonele lui mai sensibile.

  1. Entuziasmul… tipator

Filmele erotice nu sunt cel mai bun „sfatuitor” atunci cand vine vorba de modul in care ar trebui sa reactionam cand suntem in pat cu partenerul. Strigatele puternice se numara printre lucrurile ce ii enerveaza pe barbati in pat. Asadar, mai bine ramai la gemete usoare, la respiratia profunda si vei avea mai mult de castigat.

  1. Mentionarea unui fost partener

Printre lucrurile care ii deranjeaza pe barbati in pat se numara si mentionarea unui fost iubit. Indiferent ce ar fi facut el maret la viata lui, acum nu este deloc momentul potrivit pentru a fi mentionat.

  1. Prea multa afectiune

Ce ii enerveaza pe barbati la o femeie pentru care nu au sentimente puternice? Ei bine, acestia nu suporta sa auda prea multe cuvinte dulci ori sa primeasca prea multe gesturi calde de la ea, in special dupa incheierea partidei. Daca te afli in aceasta situatie, cel mai bine este sa lasi o urma de mister, daca il placi sau nu…

  1. Pijamaua banala de… dupa

L-ai impresionat si inainte, si in timpul actului erotic, dar il dezamagesti la final. Te intrebi cu ce? Ei bine, cu pijamaua larga si banala, care nu ii mai inspira nimic pentru ca nu iti mai poate admira corpul.

Acum stim ce ii enerveaza pe barbati la o femeie, dar iata si ce le enerveaza pe femei.

FOTO: Guliver