Ce il face pe un barbat atragator? Cercetatorii au raspunsul!

Cand vine vorba despre atractie si relatii, lucrurile nu sunt atat de simple. Probabil ca sunt momente in care iti este greu sa faci o noua cucerire sau nu te poti decide pe cine sa alegi. Ei bine, daca te intrebi ce il face pe un barbat atragator si implicit ce te face sa il privesti cu ochi mai buni, cercetatoarele au raspunsul, scrie womenshealthmag.com. Este vorba de parfumul pe care il poarta!

Recent, o companie de parfumuri a facut un sondaj, iar rezultatele arata ca mai bine de 92% dintre femei au marturisit ca sunt atrase mai mult de un barbat care poarta parfum care el place. Iar aceeasi regula se aplica si in cazul barbatilor, 95% dintre participantii la studiu au marturisit ca sunt atrasi mai mult de femeile care poarta parfumuri care le starnesc imaginatia.

Ce il face pe un barbat atragator – date concrete

Participantele la studiu au fost foarte deschise si au marturisit ca nu putine au fost cazurile in care au abordat un barbat doar pentru simplul fapt ca erau atrase de parfumul lui. Mai mult decat atat, autorii studiului au ajuns la concluzia ca parfumurile barbatesti cu note de mosc sau lemn se numara printre preferatele femeilor.

Pe de alta parte, barbatii sunt atrasi de femeile care poarta parfumuri cu note florale sau cu vanilie si sunt mai putin atrasi de femeile care poarta parfumuri cu note de citrice. Asadar, inainte de a iesi pe usa, adu-ti aminte sa te dai cu parfum. Iti cresti sansele sa nu vii singura casa.

O alta concluzie interesanta este ca 70% dintre barbati au marturisit faptul sunt atrasi mai mult de femeile care au un parfum irezistibil decat cele care poarta tinute provocatoare!

Femeile, in schimb, au marturisit ca sunt atrase si de barbatii care au un corp atletic, nu numai un parfum ispititor.

Stiai ca exista o legatura intre feromoni si atractia sexuala?

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver