Ce motive de despartire gasesc barbatii.

Ca esti cheltuitoare, ca ai prea multa nevoie de atentie, ca dramatizezi prea mult. Barbatii pot gasi multe motive de despartire, dar daca relatia este solida, veti gasi putere sa sa rezolvati lucrurile care va despart.

Problemele cauzate de relatia cu tatal tau sunt printre cele mai greu de suportat de partenerul de viata. Dar si faptul ca nu stii sa iti gestionezi banii sau ca esti o romantica incurabila sunt motive care pot alunga barbatii. Chiar daca tie nu ti se par a fi probleme majore, barbatii vad aceste lucruri ca fiind motive de despartire temeinice!

Elitedaily.com a adunat parerile barbatilor care au trecut prin tot felul de relatii si a facut o lista cu motive de despartire invocate de ei. Daca le vei afla, poate iti vei da seama ca e bine sa iti rezolvi unele probleme, ca sa iti gasesti un partener pe termen lung!

Motive de despartire peste care barbatii nu pot sa treaca

1. Cheltuielile nechibzuite

O femeie care isi gestioneaza dezastruos banii e greu de acceptat de un barbat. Nu e atat de important cat castigi, pe cat e de important sa nu cheltuiesti aiurea.

2. Dramatismul intentionat

Dramele care apar de nicaieri, nemotivate, sunt alte motive de despartire pentru barbati. De ce? Pentru ca, spun ei, le consuma multa energie.

3. Religia

Printre cele mai intemeiate motive de despartire pe care le au barbatii se afla religia! Chiar daca nu ti-ai fi imaginat, unii barbati isi parasesc partenerele pentru ca nu sunt destul de credincioase! Chiar daca ii poti intelege punctul de vedere, asta nu imbunatateste situatia!

4. Nesiguranta

In mintea barbatilor, lucrurile stau asa: daca o femeie se simte nesigura, va incerca sa isi confirme calitatile prin flirt sau chiar in a avea o aventura cu un alt barbat. Asa ca cei mai multi barbati trec nesiguranta pe lista cu motive de despartire.

 5. Posesivitatea

Posesivitatea care duce la paranoia e extrem de greu de suportat de oricine! Asa ca nu trebuie sa te mire ca barbatii fug de ea mancand pamantul! Daca stii ca esti posesiva, invata sa iti temperezi comportamentul, ca sa nu alungi toti potentialii parteneri!

6. Tendinta de a plange din orice

Mamele psihotice, femeile cu mentalitate de printesa rasfatata si, in general, femeile care se plang. Mult! Ei bine, barbatii nu vor in preajma lor femei care se plang din orice! Daca un barbat a trecut prin asa ceva, va face tot ce ii sta in putinta pentru a evita o astfel de relatie!

7. Problemele cauzate de relatia cu tatal tau si multe altele

Orice barbat va evita sa se cupleze cu o femeie care are tot felul de probleme emotionale cauzate de relatia cu tatal ei. De exemplu, teama de abandon, nevoia excesiva de atentie sau lipsa de incredere in barbati.

De asemenea, barbatilor nu le plac femeile care fumeaza – adica le prefera pe care care nu fumeaza -, femeile neordonate, care nu au hobby-uri, care nu sunt ambitioase, care nu stiu sa spuna ce vor in materie de sex si care nu stiu sa poarte o discutie fara sa tipe.

FOTO: Guliver

Citeste si: Sfaturi ca sa treci peste o despartire dureroasa.