Ce nu suporta femeile - motive pentru care refuza barbatii

Cand vine vorba despre ce nu suporta femeile la barbati si motive pentru care ii refuza, lista poate fi destul de lunga. Barbatii au obiceiuri sau gesturi care pot fi deranjante, insa exista si posibilitatea ca acestia sa nu isi dea seama ce greseli fac, scrie lovepanky.com. 

Ce nu suporta femeile? Am selectat noua motive pentru care acestea refuza barbatii. Este adevarat, femeile au sanse mai mari sa fie abordate sau sa faca o noua cucerire, dar acest lucru nu inseamna ca vor accepta sa nu fie tratate cu respect.

Iata ce nu suporta femeile si cateva motive pentru care refuza barbatii

1. Barbatii care au tendinta sa aiba prea mult tupeu nu au succes la femei

Aroganta si tupeul nu sunt lucruri pe care femeile le accepta la barbati, asa ca acestia trebuie sa invete sa fie manierati si sa dea dovada de mai mult respect. Faptul ca au tendinta sa faca comentarii care nu isi au rostul sau apeleaza la replici care nu ii ajuta sa faca o noua cucerire este o dovada ca barbatilor le lipseste increderea de sine sau nu au cei sapte ani de acasa.

2. Lipsa increderii de sine nu este atragatoare in ochii femeilor

Sunt barbati carora le lipseste increderea de sine, de aceea le e greu sa faca o noua cucerire. Femeile isi doresc sa intalneasca un barbat puternic, independent, bine educat, care sa aiba o cariera de succes, dar care sa aiba si simtul umorului sau alte calitati care il pun in valoare. Un barbat care are incredere in el nu se plange tot timpul si nu obisnuieste sa ofere prea multe detalii din viata sa intima.

3. Ce-i prea mult… strica!

Uneori, exista posibilitatea ca femeile sa intalneasca barbati apeoape perfecti, care par mult peste nivelul lor. Din acest motiv, exista riscul ca ele sa nu fie prea deschise catre o relatie, iar explicatia este destul de simpla. Barbatii care au prea multe calitati pot sa intimideze in foarte multe situatii, asa ca vor avea sanse mai mici sa faca o noua cucerire.

4. Barbatii care vorbesc prea mult despre ei nu sunt pe placul femeilor

De multe ori, barbatii au tendinta sa vorbeasca prea mult despre ei atunci cand se afla la o intalnire sau atunci cand vor sa faca o noua cucerire, lucru care nu-i ajuta sa isi creeze o imagine prea buna. Indiferent ce metode au pentru a impresiona o femeie, acesti barbati ar trebui sa se relaxeze si sa nu mai incerce sa puna monopol pe discutie.

5. Igiena este foarte importanta

Igiena este foarte importanta pentru femei, asa ca ele sunt atente la foarte multe detalii atunci cand se afla la o intalnire. Sunt barbati care au tendinta sa neglijeze felul in care arata si uita lucruri elementare. Barbatii care tin la eticheta stiu cat este de important sa faca o impresie buna in orice moment.

6. Lipsa satisfactiei sexuale este un motiv de respingere

Sexul este foarte important pentru femei, dar si pentru barbati, asa ca satisfactia sexuala trebuie sa vina la pachet cu relatia. Femeile resping barbatii care nu reusesc sa le ofere clipe pasionale in dormitor, dar oare nu acelasi lucru il fac si ei atunci cand nu au parte de sex de calitate?!

7. Se intampla sa existe o nepotrivire intre doua persoane

Ce nu suporta femeile? De multe ori, se intampla sa existe o nepotrivire, asa ca nu se poate vorbi despre un motiv clar pentru care femeile resping barbatii. Pur si simplu, atractia sexuala poate sa lipseasca cu desavarsire sau barbatii nu au suficiente calitati pentru a se face remarcati.

8. Unii dintre ei nu au respect pentru femei

Unii barbati nu au respect pentru femei, iar acest lucru nu este deloc atragator. Chiar daca unele dintre ele accepta sa iasa la intalnire cu astfel de barbati, in timp ajung sa isi dea seama ca totul a fost o greseala. Barbatii care reusesc sa fie adevarati gentlemeni au mai mult succes la femei atunci cand vine vorba de o relatie serioasa.

9. Exista barbati care au ghinion la tot pasul

Uneori, barbatii au ghinion in orice situatie se nimeresc. Metodele la care apeleaza acestia pentru a face o noua cucerire nu le aduc rezultatele dorite, ba chiar ii pun intr-o lumina proasta.

Daca ti-a placut acest articol despre ce nu suporta femeile la barbati, iata si un articol cu obiceiuri stresante pe care le au barbatii!

Foto: Guliver