prima intalnire cu iubitul sinceritate

Fiecare femeie are cateva mici secrete. Poate ca esti tentata sa spui totul despre tine prima data cand mergi la o intalnire cu un barbat. Daca vrei sa ai sansa unei relatii, afla ce nu ai voie sa dezvalui la prima intalnire cu iubitul.

Sinceritatea este o virtute minunata si e extrem de importanta in orice relatie. Dar, fii serioasa, nu toate lucrurile trebuie spuse la prima intalnire cu iubitul. Nu e nevoie sa dezvalui toate micile tale secrete unui barbat cu care te intalnesti pentru prima data. Daca vrei ca o relatie sa creasca, la inceput pune discretia inaintea sinceritatii.

Exista, potrivit yourtango.com, cateva lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le dezvaluie niciodata la prima intalnire cu un posibil partener. Odata ce increderea si dragostea incep sa apara, vei avea destul timp sa-i spui tot ce trebuie sa stie.

Secrete de nedezvaluit la prima intalnire cu iubitul

Prima intalnire cu iubitul – Nu ai un job. Nu vrei sa minti si sa spui ca ai un loc de munca atunci cand, de fapt, nu ai. Dar nici nu trebuie sa scoti in evidenta acest lucru. Daca parintii inca te ajuta financiar s-ar putea sa dai semne de slabiciune sau, mai rau, ar putea interpreta acest lucru ca si cand ai putea deveni dependenta financiar de el. Nu vrei sa isi imagineze ca ai nevoie de un card de credit mai mult decat de un iubit.

Prima intalnire cu iubitul – Esti parasita des. Ai vrea sa cumperi ceva ce a fost returnat de alte sase persoane inaintea ta pentru ca nu le-a placut? Probabil ca nu. Chiar daca tu stii ca cei care te-au parasit nu erau potriviti pentru tine, el nu stie asta. Un barbat vrea o femeie apreciata, asa ca nu te dezavantaja singura.

Prima intalnire cu iubitul – Ai inselat. Odata ce ai inselat pe cineva, o poti face mereu. Poate ca nu e adevarat, dar nu vrei sa ii dai un motiv serios pentru a fi mereu neincrezator si suspicios. Daca te intreaba, uita-te in ochii lui si spune-i: “Nu o sa insel niciodata un barbat”. E la viitor, deci nu e o minciuna.

Prima intalnire cu iubitul – Fostul tau iubit e instabil si abuziv. S-ar putea crede ca o femeie care a fost abuzata fizic de fostul partener va avea o perceptie eronata asupra tuturor barbatilor. Si asta e posibil sa creada si cel cu care te intalnesti acum pentru prima data. Asa ca nu ii spune astfel de lucruri prea repede. In plus, s-ar putea sa se teama ca fostul tau iubit ar putea deveni violent. Orice despartire urata sau divort cu probleme ar trebui sa ramana pe lista de asteptare, nu sa fie centrul atentiei la prima intalnire.

Prima intalnire cu iubitul – Ai dormit pe la colegi in studentie. Experientele din adolescenta te privesc numai pe tine. Daca ii povestesti cati iubiti ai avut in liceu si facultate sau ca ai dormit, ocazional, pe la cate un baiat, nu e de niciun folos cand vrei sa gasesti un partener pentru o relatie stabila.

Prima intalnire cu iubitul – Nu te-ai intalnit cu nimeni sau n-ai mai facut sex de mult timp. Daca ii spui ca nu te-ai mai vazut cu niciun barbat de un an, prima intrebare a lui va fi “De ce?”. Si aproape niciodata nu exista un raspuns corect la aceasta intrebare. Va arunca o lumina proasta asupra ta, ca femeie.

Ai fost abuzata sexual. Din pacate, multe femei sunt abuzate sexual. Insa abuzul sexual nu inseamna neaparat viol. Daca ai avut, in trecut, parteneri care au pus presiune asupra ta, e posibil sa ai anumite probleme care sa iti afecteze sexualiatea. E mai bine ca, la prima intalnire cu iubitul, barbatul pe care ti-l doresti sa te vada ca pe o femeie puternica, nu ca pe o victima. Pastreaza acest secret pentru tine pana cand va veti cunoaste mai bine.

Prima intalnire cu iubitul – Ai antecedente penale, ai avut probleme psihice sau ai fost concediata. Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba. Poate ca ai o poveste demna de film sau poate ca ai fost tratata pe nedrept, dar daca ai astfel de secrete, e bine sa le pastrezi pentru tine o vreme. O sa strice imaginea pe care incepuse sa si-o faca despre tine si ii vei parea, dintr-odata, mai putin atragatoare. Nu e nevoie sa ajungi la aceste detalii, Inca.

Sinceritatea e buna, dar sunt momente in care tacerea e si mai buna. Inainte sa te casatoresti, trebuie sa iti dezvalui secretele. Dar, ca sa ajungi la un astfel de angajament, e nevoie, mai intai, sa ai un iubit.

Odata ce ii dovedesti ca esti o femeie puternica si minunata, te va vedea ca pe un trofeu si va ierta mai usor greselile din trecut.

Greselile din trecut poate ca pot fi trecute cu vedere, dar nu si cele din prezent. Iata cum poti sa te compromiti singura la primele intalniri!

Foto: Guliver