Stii ce sa nu faci la prima intalnire? Avem raspunsurile!

Cand te vezi prima oara cu un barbat trebuie sa fie totul perfect ca sa te mai sune si a doua oara. Stii ce sa nu faci la prima intalnire? De la felul in care arati, pana la ce vorbesti si felul in care il asculti, totul conteaza!

De fiecare data cand te vezi cu un tip nou, ai emotii. Asta daca nu iesi la o noua intalnire odata la doua zile si esti foarte experimentata! Vrei sa te placa, vrei sa impresionezi si, in mod sigur, vrei sa te mai invite in oras si a doua si a treia oara, daca il placi. De aceea, e bine sa stii ce sa nu faci la prima intalnire.

Prima impresie conteaza. Asa ca afla ce sa nu faci la prima intalnire, ca sa nu il alungi din start! Cheatsheet.com are niste sfaturi care te vor ajuta sa obtii si a doua intalnire!

Ce sa nu faci la prima intalnire

1. Nu intarzia!

Orice ar fi, nu intarzia! Punctualitatea e intotdeauna importanta, dar in mod special la prima intalnire! Daca intarzii o sa ii transmiti ca nu iti pasa. Daca e nevoie, pleaca mai devreme de acasa. Altfel, vei arata ca nu stii sa iti gestionezi timpul sau ca nu esti atenta.

2. Nu vorbi despre fostul!

Prima intalnire nu e deloc potrivita ca sa povestesti despre relatiile din trecut. Asa ca nu aduce nimic in discutie, daca nu e relevant pentru conversatie. Si, chiar si asa, nu ramane prea mult la subiectul acesta de discutie.  Daca nu te poti abtine si tot il aduci in discutie pe fostul tau iubit, e clar ca inca nu ai trecut peste relatia cu el. E bine ca mai intai sa iti vindeci ranile si de-abia dupa aceea sa iesi la intalniri!

3. Nu e bine sa nu-l asculti!

Daca e vreun moment potrivit ca sa asculti ce spune cineva, atunci acesta este momentul! La prima intalnire afli o multime de lucruri despre barbatul din fata ta! Asa ca asculta bine! Primele intalniri te ajuta sa iti dai seama daca vrei sa continui cu el sau nu.

4. Nu arata neingrijit!

Stii ce sa nu faci la prima intalnire? Sa nu te duci neingrijita! Acorda atentie felului in care arati! Pentru ca, daca te duci ciufulita si cu rochia mototolita, o sa para ca nu te intereseaza cum arati! Daca e o zi mai proasta pentru tine, mai bine anulezi intalnirea si stai acasa. Nu te duce la intalniri doar pentru ca te simti singura!

5. Nu spune povestea vietii tale!

La prima intalnire, conversatia trebuie sa fie amuzanta si relaxanta. Daca ii spui povestea vietii tale, din copilarie si pana acum, nu numai ca o sa-l plictisesti, dar pentru el nu va mai fi o provocare sa te cunoasca. In plus, o sa pari complet dezechilibrata. Si o sa creada si ca impartasesti viata ta cu oricine iti iese in cale!

6. Nu vorbi despre sex!

Cand te intrebi ce sa nu faci la prima intalnire iti vine in minte ceva legat de sex? Daca nu, ar trebui sa iti vina! Pentru ca nu e bine sa ii spui din prima ce iti place in pat si cum vrei sa se desfasoare actul sexual. Lasa cate ceva si pentru imaginatie! O sa fie timp destul pentru astfel de discutii mai tarziu.

FOTO: Guliver

Citeste si: Idei de tinute pentru prima intalnire: 4 sugestii stylish de sezon