Ce sa nu postezi pe retelele sociale dupa o despartire. Reguli esentiale

Despartirile sunt dureroase si neplacute si, de multe ori, lasa urme adanci in suflet, dar lumea nu trebuie sa stie suferinta prin care ai trecut. Daca te intrebi ce sa nu postezi pe retelele sociale dupa o despartire, este bine sa stii ca postarile agresive sau citatele care descriu suferinta nu trebuie sa isi faca loc pe profilul tau de Instagram sau Facebook, scrie elitedaily.com.

Ce sa nu postezi pe retelele sociale dupa o despartire? Poze, comentarii sau citate in care vorbesti despre suferinta prin care ai trecut sau in care iti exprimi ura fata de fostul iubit. In loc sa iti afisezi viata personala pe Instagram sau Facebook, de ce nu ai vrea sa vorbesti deschis cu el despre tot ceea ce simti? Te va ajuta sa te eliberezi de suferinta si vei reusi sa mergi mai departe. In plus, postarile agresive nu te vor ajuta sa iti faci o imagine buna pe retelele de socializare.

Ce sa nu postezi pe retelele sociale dupa o despartire

1. Citate depresive

Citatele depresive sunt triste si fara sens. Daca esti in continuare prietena pe Facebook sau pe Instagram cu fostul tau iubit, astfel de citate nu vor face altceva decat sa ii demonstreze cat de mult suferi din cauza lui sau ca are in continuare o influenta puternica asupra ta. Este bine sa nu postezi astfel de citate. Este spre binele tau.

2. Mesaje confuze, care pot fi interpretate gresit

Daca mai sunteti prieteni pe retelele sociale, citatele vagi il vor induce in eroare pe fostul tau iubit si este posibil sa inteleaga ca iti doresti sa te impaci cu el. Daca nu vrei ca el sau alte persoane sa interpreteze gresit starile prin care treci sau ce iti doresti sa faci, este bine sa nu postezi citate care transmit mesaje gresite.

3. Statusuri despre suferinta ta

Tot mai multe persoane au tendinta sa scrie pe Facebook despre suferinta lor sau despre intreaga lor experienta de viata, lucru care nu e indicat. Faptul ca arati intregii lumi cine esti si ce fel de viata ai nu te va ajuta sa te simti mai bine. Confruntarile directe sunt mai sanatoase si te vor ajuta sa iti vindeci ranile, asa ca nu ezita sa vorbesti deschis cu fostul tau iubit si sa-l faci sa inteleaga ce a insemnat pentru tine relatia cu el.

4. Ganduri care descriu ura fata de barbati

Sa iti exprimi ura fata de barbati dupa o despartire nu este o idee buna. Nu toti barbatii sunt la fel, asa ca nu trebuie sa ai aceasta atitudine. Nu-i desconsidera pe toti si evita sa postezi citate, poze sau statusuri prin care iti exprimi repulsia fata de ei.

5. Informatii despre ce faci

Fostul tau iubit nu ar trebui sa vada ca stai acasa si savurezi un pahar de vin in timp ce citesti o nuvela de dragoste. Nu este bine sa postezi mereu ce faci, mai ales daca in majoritatea timpului esti singura. Fostul tau iubit ar trebui sa se intrebe ce faci, nu sa ii para rau ca treci prin astfel de perioade in care nu simti nevoia sa socializezi cu alte persoane.

6. Dorinta de razbunare

Este normal sa iti doresti sa te razbuni pe fostul tau iubit daca el a luat decizia sa va despartiti, insa nu afisa acest lucru pe Facebook sau Instagram. Incearca sa nu postezi statusuri, citate sau poze din care se intelege faptul ca vrei sa te razbuni.

Daca ti-a placut articolul despre ce sa nu postezi pe retelele sociale dupa o despartire, iata si un articol despre ce motive are iubitul tau ca sa nu afiseze relatia voastra pe Facebook!

Foto: Guliver