Ce simte un barbat inselat.

Ce simte un barbat inselat? Te-ai intrebat vreodata? Sentimentul esecului si al risipei de timp il pot darama si il pot face sa devina razbunator.

Barbatii si femeile isi asuma roluri diferite intr-o relatie. In general, lucrurile se stabilesc, mutual, de la inceput. De obicei, femeile sunt mai grijulii, iar barbatii mai protectori. Asa ca, atunci cand unul dintre cei doi parteneri dintr-un cuplu insala, celalalt simte ca i s-a luat ceva. Dar ce simte un barbat inselat? Cat de asemanatoare sunt sentimentele lui cu ale unei femei aflata intr-o situatie similara? Daca ai avut o aventura si inca nu stii daca sa-i spui sau nu, e bine sa afli ce simte un barbat inselat inainte. De asemenea, ti-ar prinde bine sa stii chiar daca nu ai calcat stramb pana acum.

Ce simte un barbat inselat cand afla adevarul?

Ca a irosit resurse importante

Daca barbatul a cheltuit bani pe cadouri sau calatorii cu partenera lui, iar ea il insala, se va simti prost pentru ca a irosit resurse pentru care a muncit din greu, pe cineva care isi da resursele personale altuia.

Ca a dat gres

Potrivit Madamenoire.com, barbatii sunt aproape intotdeauna socati cand afla ca au fost inselati. Atat de socati, incat isi asuma o parte din vina si simt ca au esuat ca parteneri. Uneori e valabil, alteori, nu.

Vor sa-l “omoare” pe adversar

Cand o femeie e inselata, vrea sa-l “omoare” pe partenerul care a inselat-o. Dar ce simte un barbat inselat? Ii vine sa-l “omoare” pe celalalt tip, ca si cand ar fi vina lui ca iubita l-a inselat.

Se simte emasculat

O femeie se poate simti in continuare atragatoare si dorita, chiar daca a fost inselata. Dar la barbati nu e asa. Se simte emasculat si isi pune la indoiala sex appeal-ul.

Nu mai poate face sex

Barbatii sunt foarte teritoriali cu corpurile partenerelor lor si, odata ce ai facut sex cu altcineva, e posibil sa nu vrea sa te mai atinga.

Se teme de ce vor crede alte femei

Un barbat care a fost inselat isi poate face griji ca, in viitor, o potentiala partenera il va judeca pentru faptul ca a fost inselat. Se teme ca o alta femeie il va considera slab.

Nu va mai avea incredere in femei

Daca femeile fac diferenta intre un barbat care insala si restul barbatilor, ei nu reusesc sa faca asta. Va vedea o infidela in fiecare femeie cu care va intra in contact, cel putin o perioada.

Vrea sa se razbune pe cea care l-a inselat

Unele femei inteleg ca babatii insala pentru ca se simt nesiguri pe ei si nu iau lucrurile intotdeauna foarte personal. Dar pentru barbatii inselati experienta este una foarte personala si unii vor cauta sa se razbune.

Vrea sa se razbune pe toate femeile

Barbatii pot sa isi transfere furia de la cea care l-a inselat catre toate femeile. Asa ca nu e exclus sa caute sa se intalneasca cu o tipa noua numai ca sa se poata razbuna pe ea, inseland-o.

Se simte rusinat

Ce simte un barbat inselat? Simte ca actul inselarii e reflectia felului in care se poarta el, in pat si nu numai. De aceea, nu va vorbi cu prietenii despre ce i s-a intamplat, pentru ca se simte rusinat.

Dincolo de toate acestea, un barbat inselat te judeca aspru, ajungand chiar sa creada ca nu te poti abtine de la sex ocazional, e posibil sa creada ca el era indreptatit sa insele, nu femeia, pentru ca – isi imagineaza el – femeile nu ar trebui sa faca asta. In plus, ce simte un barbat inselat si e foarte important de tinut minte, este ca el nu poate sa faca relatia sa mearga mai departe. In timp ce femeile inselate incearca sa rezolve problemele, un barbat care a trecut printr-o astfel de experienta are egoul foarte ranit si rareori incearca sa depaseasca momentul.

FOTO: Guliver

Citeste si: Infidelitatea la femei. Ce faci daca ti-ai inselat partenerul.