ce trebuie sa stii despre iubitul tau

Ce trebuie sa stii despre iubitul tau dupa ce ati fost impreuna timp de un an? Afla de pe Bustle cum sa cunosti barbatul de care esti indragostita.

Indiferent de cat timp sunteti impreuna, vor exista intotdeauna intrebari si curiozitati legate de partenerul tau de viata. Si, de altfel, e chiar indicat pentru sanatatea relatiei voastre sa faceti un efort constient de a va cunoaste iubitul.

Astazi vorbim despre relatiile de cuplu aflate la inceput de drum. Asadar daca esti impreuna cu el de un an, iata ce trebuie sa stii despre iubitul tau.

Ce trebuie sa stii despre iubitul tau dupa un an de relatie de cuplu – 8 lucruri importante!

  1. Este indragostit de tine?

Intre 3 si 5 luni de realtie, majoritatea oamenilor spune “Te iubesc!”. Asa ca, daca sunteti de un an impreuna si nu ti-a marturisit iubirea, trebuie sa afli de ce.

  1. Ce isi doreste de la relatia voastra?

Daca un partener vrea sa se casatoreasca si sa aiba copii iar celalalt nu, poate fi vorba de incompatibilitate pe termen lung sau aparitia compromisului.

Daca sunteti impreuna de un an, iata ce trebuie sa stii despre iubitul tau: va doriti aceleasi lucruri de la realtia voastra sau suntei dispusi sa faceti compromisuri? Ce planuri aveti impreuna?

  1. Care e cariera lui si ce isi doreste pe viitor

Job-ul joaca un rol important in a cunoaste pe cineva. La fel si traseul carierei sale. Cand intelegi parcursul profesional al iubitului tau, vei afla multe lucruri despre ce il intereseaza si ce il motiveaza.

Iata ce trebuie sa stii despre iubitul tau dupa un an de relatie: ce planuri are, ce aspiratii are si mai ales, daca sunteti compatibili in visurile de viitor.

  1. Tu stii ce carti, seriale, feluri de mancare prefera?

Asigura-te ca nu esti mereu singura care alege ce film vedeti. Descopera ce filme ii plac si astfel afla ce trebuie sa stii despre iubitul tau in ceea ce priveste preferintele lui cinematigrafice. Vei descoperi cate lucruri aveti sau nu in comun.

  1. Ce trebuie sa stii despre iubitul tau dupa un an de relatie? Familia si prietenii!

Sincer, daca dupa un an de relatie nu ii cunosti parintii si cei mai buni prieteni, ar putea fi o problema! Cand cunosti familia iubitului tau ii vei intelege felul de functionare mai simplu.

Iata ce trebuie sa stii despre iubitul tau cand ii cunosti familia si a doua familie – cei mai buni prieteni – vezi un viitor cu el? Este el cine ti se prezinta tie? Care este “bagajul” cu care a plecat de acasa?

  1. Obiceiurile si stilul sau de viata

Daca ai in plan sa va petreceti viata impreuna, te ajuta as stii daca e lenes sau ii place sa iasa in natura. Daca prefeera alimentatia sanatoasa sau dimpotriva are obiceiuri alimentare nesanatoase.

Vor aparea multe discutii daca el vrea sa stea la TV si tu vrei sa te plimbi. Multe incompatibilitati raman ascunse sau neobservate, ori nu le dam importanta insa in timp ele pot duce la reprosuri si chair ura.

  1. Care sunt valorile lui?

Ce trebuie sa stii despre iubitul tau dupa un an impreuna? Este loial? Are compasiune? Este un tip munctior? Valorile fiecaruia ne indica compatibilitatea. Daca la nivel fundamental impartasiti aceleasi valori, atunci “stati bine”.

  1. Ce orientare politica are?

De multe ori, daca exista diferente de doctrina politica vor aparea discutii in contradictoriu. De multe ori vederea politica releva cine este persoana din fata noastra.

Daca reusiti sa aveti viziuni diferite insa sa va respectati reciproc diversitatea de opinie si sa vedeti lucrurile din perspectiva celuilalt, atunci nu veti avea probleme de comunicare in relatia de cuplu.

Desi instinctul nostru e setat pe evitarea conflictelor, e mai bine afli din timp tot ce trebuie sa stii despre iubitul tau. Si dupa un an, zic ca ai avut totusi o privire de ansamblu. Daca nu sunteti compatibili, mai bine vedeti-va de drum!

Citeste si: Sfaturi in relatia de cuplu: cum mentii o relatie lunga si frumoasa

Foto: Gulliver