Ce vor barbatii la 40 ani

Gandirea unui barbat se schimba odata cu varsta, chiar daca acest lucru poate parea greu de crezut. Dar te vei convinge cand vei afla ce vor barbatii la 40 de ani. Experienta de viata acumulata pana la aceasta varsta ii face sa isi schimbe preferintele si ideile legate de modul in care ar trebui sa decurga o legatura cu o femeie.

Potrivit zoosk.com, exista cateva caracteristici pe care barbatii care au in jur de 40 de ani incep sa le pretuiasca mai mult la o femeie. Daca esti implicata intr-o relatie cu un barbat aflat la aceasta varsta ori incerci sa cuceresti unul, atunci trebuie sa cunosti urmatoarele informatii.

Un barbat de 40 de ani este mai sigur pe el si stie exact ce vrea de la o relatie de cuplu. A invatat deja din vechile relatii amoroase lectii pretioase, asa ca atitudinea lui fata de o femeie este cu totul alta decat cea de la 25 de ani, spre exemplu. Cu siguranta, intalnirile romantice la 40 de ani nu mai sunt ca cele din adolescenta.

  1. Ce vor barbatii la 40 ani? Onestitate!

Exista doua caracteristici pe care barbatii le vor aprecia mereu la o femeie: simtul umorului si onestitatea. Daca in prima parte a vietii pun mai mult accent pe distractie, dupa 40 de ani vor incepe sa aprecieze mai mult onestitatea. Isi vor dori sa aiba alaturi o femeie in care sa poata avea incredere si alaturi de care sa se simta bine.

  1. Barbatii vor sa se simta iubiti

Barbatii incep sa aprecieze cu adevarat sentimentele de afectiune de abia dupa ce implinesc 40 de ani. Un chip frumos nu va cantari mai mult decat iubirea, grija si bunatatea pe care le ofera o femeie. Poate ca vor mai aparea tentatii in calea lor si unii dintre ei chiar vor musca din fructul oprit, insa se vor intoarce intotdeauna la femeia care ii iubeste si alaturi de care se simt in largul lor.

  1. Barbatii de 40 de ani apreciaza mai mult femeile inteligente

Ce vor barbatii la 40 de ani? Cu siguranta inteligenta se numara printre caracteristicile de top. Conteaza mult sa aiba alaturi o femeie cu care sa poata avea discutii interesante, care sa le imbogateasca viata. La aceasta varsta, barbatii incep sa aprecieze mai mult o femeie inteligenta decat o faceau cand erau mai tineri.

  1. Ce vor barbatii la 40 ani? Pretuiesc mai mult fidelitatea

Daca te intrebi ce vor barbatii la 40 de ani, afla ca invata sa pretuiasca mai mult fidelitatea. Cu siguranta au experimentat deja cateva dezamagiri amoroase, astfel ca acum pun la loc de cinste o partenera care nu ii insala, ci le ramane fidela indiferent de cum decurge legatura dintre ei.

  1. Pozitivismul, o caracteristica apreciata de catre barbatii de 40 de ani

Legat de ce vor barbatii la 40 ani, acestia isi cauta o partenera de cuplu pozitiva. Daca in prima parte a vietii fac mai usor fata dramelor pe care le fac unele femei, mai tarziu se vor feri cat vor putea de astfel de momente. In schimb, vor prefera o femeie pozitiva, care stie sa se bucure de viata si care ii accepta asa cum sunt.

FOTO: Guliver