Ce vor femeile cu adevarat

Ce vor femeile? Este simplu! Femeile vor sa fie cucerite de barbatul potrivit! Isi doresc un barbat care stie cand sa actioneze si cand sa bata in retragere, vor sa fie admirate si au nevoie de un gentleman in viata lor. Le place ideea de a avea un barbat curios si inteligent in viata lor, dar in acelasi timp vor sa le fie respectata intimitatea. 

Potrivit yourtango.com, nimeni nu isi gaseste perechea foarte usor si aproape nicio femeie nu isi doreste sa spuna ca si-a gasit sufletul pereche prin intermediul unui site de dating. Tot cand vine vorba despre ce vor femeile, este important de mentionat faptul ca foarte multe dintre ele nu sunt obisnuite cu un refuz din partea sexului opus. Specialistii in relatii sustin ca este foarte important sa inveti sa fii impacata cu alegerile pe care le faci si sa nu te descurajezi in fata primului refuz pe care il primesti.

Ce vor femeile: 6 calitati ale barbatului ideal

1. Sinceritatea

Pe primul loc pe lista cu ce vor femeile se afla sinceritatea. Nicio femeie nu isi doreste un barbat fals, care nu isi exprima sentimentele si care nu isi deschide sufletul niciodata. Foarte multi barbati obisnuiesc sa-si construiasca un personaj, deseori departe de ceea ce sunt ei in realitate, dar gresesc. Cheia catre inima unei femei este, in primul rand, sinceritatea!

2. Curajul de a vorbi deschis

Foarte multi barbati nu stiu sa se faca auziti, iar acest lucru se intampla foarte des. Femeile nu isi doresc super-eroi, dar acest lucru nu inseamna ca se vor multumi cu acei barbati care nu au curajul de a vorbi deschis despre orice. Ce vor femeile? Un barbat care sa se faca auzit, care stie cand sa se impuna in conversatie si cand sa le asculte. Au nevoie de un barbat puternic si increzator in fortele proprii.

3. Interesul fata de ele

Un alt lucru este cert: femeilor nu le place atunci cand un barbat vorbeste numai despre el. Ele au nevoie de atentie si vor sa simta ca prezinta interes in ochii sexului opus. Asadar, este foarte important ca un barbat sa isi arate interesul fata de ele, sa isi doreasca sa auda cum le-a fost ziua, sa le asculte povestile si, eventual, sa le ofere sfaturi si sa le arate ca au incredere in ele.

4. Bunele maniere

Bunele maniere reprezinta o alta calitate pe care femeile o cauta la un barbat. Ele au nevoie de un partener educat, care poate purta o conversatie pe orice tema si care se expima intr-un mod calm, relaxat. Nu este obligatoriu ca partenerul de cuplu sa fi studiat la scoli de elita, dar este necesar ca acesta sa aiba clasa si stil.

5. Personalitatea puternica

Foarte multe femei isi doresc un barbat cu o personalitate puternica, care nu se teme sa se impuna atunci cand este cazul si care isi exprima deschis sentimentele fata de ele. Este cert ca femeile isi doresc un barbat increzator in fortele proprii.

6. Modul de abordare

Foarte multi barbati nu au un mod de abordare foarte placut, iar din acest motiv femeile nu sunt foarte impresionate de anumiti pretendenti. Astfel, modul in care vorbesc, cum se prezinta, modul cum isi formuleaza frazele si isi manifesta emotiile sunt esentiale pentru femei.

Acum, ca ai aflat ce vor femeile in general, afla si ce vor barbatii de la o femeie, pe langa frumusete!

Foto: Guliver