Ce vor femeile la 35 de ani

Multi specialisti spun ca varsta de 35 de ani este un prag critic pentru femei. Se pare ca ce vor femeile la 35 de ani este complet diferit fata de ceea ce isi doreau cu 10 ori 15 ani in urma. Ceea ce este normal pentru ca ne maturizam, ne dezvoltam, iar asteptarile si planurile noastre prind alta forma.

Dar ce dorinte sunt sanatoase pentru sufletul nostru si care ni-l otravesc la aceasta varsta? Iata ce vor femeile la 35 de ani de la o relatie de cuplu, de la barbatul pe care il tin de mana cu tandrete.

Ce vor femeile la 35 de ani: lucruri care se schimba in mentalitatea lor

Un barbat care stie ce vrea de la viata

O femeie care a trecut de varsta de 30 de ani nu mai are aceeasi rabdare ca inainte. Prin urmare, nu va rezista mult in preajma unui barbat care nu este hotarat nici pe plan personal, nici pe plan profesional. Acum are nevoie in viata ei de unul care sa puna punctul pe „i”, alaturi de care poate intemeia ceva frumos si de durata.

Un partener care sa le fie si prieten in acelasi timp

Ce vor femeile la 35 de ani atunci cand intalnesc un posibil partener? Ei bine, nu cauta un simplu iubit, ci isi doresc sa aiba alaturi si un prieten pe care sa se poata baza la bine, dar mai ales la rau. Poate au renuntat intr-o oarecare masura la familie, la prieteni si vor sa stie ca isi daruiesc inima unui barbat care va avea grija de ele intr-un mod special. Un simplu iubit nu ar face acest lucru la nesfarsit…

Un umar pe care sa planga

Desi femeile sunt mai sigure pe ele la 35 de ani, nu inseamna ca nu au si momente in care sufera, in care au nevoie de sprijin si de sfaturi. Daca pana la aceasta varsta nu vad neaparat un barbat ca pe un mare sprijin sentimental, dupa aceea isi vor dori si acest lucru. Empatia este o caracteristica pe care vor incepe sa puna din ce in ce mai mult pret dupa varsta de 35 de ani.

Intelegere mai mult decat iubire

Ce vor femeile la 35 de ani nu mai este ceea ce isi doreau cu 10 ani in urma. Daca inainte puneau mai mult pret pe iubire, acum incep sa realizeze ca altceva conteaza mai mult intr-o legatura sentimentala. Mai degraba, isi doresc sa aiba parte de intelegere, de compasiune si de iertare. Toate merg mana in mana. Femeile invata treptat sa se indeparteze de barbatii toxici si de legaturile care le otraveau inima.

Spatiul personal devine mai pretios

O femeie incepe sa aprecieze mai mult spatiul personal dupa varsta de 35 de ani. Poate ca inainte simtea nevoia sa petreaca mai mult timp cu persoana iubita, cantarind nivelul sentimentelor dupa aceasta dorinta. Acum incepe sa realizeze ca doi parteneri au nevoie de spatiu personal mai mult decat credea inainte. Prin urmare, pretuieste fiecare minut pe care il are doar pentru ea.

Un barbat care face compromisuri pentru familia ei

Un barbat care isi respecta socrii cantareste mult in ochii unei femei de 35 de ani. Parintii vor ocupa mereu un loc special in inima ei si va sti ca a ales un barbat bun doar daca acesta face compromisuri pentru ei si ii trateaza cu respect si afectiune. Dupa aceasta varsta, putine femei vor prefera sa se lege de un barbat care vrea sa le indeparteze de familie, ceea ce este o alegere sanatoasa.

Iti este greu sa alegi un barbat pentru sufletul tau? Iata cum alegi tipul perfect!

FOTO: Guliver