Prietene din liceu. Prietene din facultate. Prietene singure. Prietene casatorite. Prietene de munca. Prietene de sala. Prietene de iesit in oras. Iar acestea sunt doar cateva categorii de prietene pe care aproape orice femeie le are.

prietene de care ai nevoie

Insa cele de care ai cu adevarat nevoie au niste aptitudini speciale, care te ajuta sa cresti de la an la an, sa te maturizezi, sa te dezvolti frumos si sa nu te plictisesti niciodata. Am gasit aceste tipologii intr-un articol de pe theverygirl.com!

Influenta negativa

Noua ne place aceasta prietena pentru ca este genul de persoana care te va scoate din zona ta de confort si te va incuraja sa faci lucrurile altfel, sa-ti asumi riscuri. Ea e cea care te indeamna sa-ti mai iei o bautura cand iesi, sa-l suni pe tipul de care-ti place fara sa te gandesti de doua ori inainte, sa demisionezi cand simti ca nu-ti mai suporti locul de munca. Sigur, nu o vei asculta mereu si poate ca parintii tai si iubitul tau nu vor dori sa-ti petreci tot timpul timpul din lume cu ea, dar aceasta prietena iti va aminti ca viata e scurta si care e cel mai rau lucru care se poate intampla?

Amica mamoasa

Ea e persoana potrivita pe care trebuie s-o contactezi atunci cand nu poti sa faci fata adevarului. Oricare dintre noi are nevoie de o prietena care sa-i faca prajituri si sa o asculte cum se plange pentru a mia oara despre un tip cu care nu a mers. Aceasta prietena iti va spune de fiecare data exact ce vrei sa auzi si va gasi cea mai buna formula pentru asta. Ea este ca o perna moale pe care ai nevoie sa aterizezi din cand in cand.

Fluturele social

Aceasta prietena te scoate din pijama si te introduce pe listele VIP ale tuturor party-urilor hot din oras. Stie pe toata lumea si toata lumea o cunoaste foarte bine, iar ea te va invata cum sa comunici mai bine cu cei din jurul tau si sa-ti transformi fiecare contact intr-o potentiala relatie. Iar din aceasta prietenie nu ai doar tu de beneficiat. Si ei ii place sa te aiba mereu aproape la astfel de evenimente si sa stie ca are pe cine sa viziteze atunci cand vrea sa ia o pauza de la socializare si sa stea cu o persoana care o cunoaste cu adevarat.

Prietena cu care ai o istorie

Fiecare dintre noi are nevoie de prietene care i-au fost aproape de mult timp. Poate fi o amica din copilarie sau din perioada liceului. Poate ca nu vorbiti extrem de des, dar aceasta prietena stie foarte bine care au fost momentele cruciale din viata ta si-ti este mereu aproape cand ai cu adevarat nevoie. E placut sa stii ca exista o persoana pe care o poti suna oricand pentru ca va fi intotdeauna acolo.

Citeste si despre “Prietene de suflet”!

Foto: iStockphoto