Cele mai inspirate cereri in casatorie.

Cele mai inspirate cereri in casatorie nu sunt neaparat unice in lume. Poti sa copiezi o idee si sa o adaptezi la stilul vostru de viata. Pentru ca, da!, si tu il poti cere de sot!

Povestea cerereii tale in casatorie va ajunge la urechile copiilor si nepotilor tai, asa ca ar fi bine sa fie una grozava! Nu trebuie neaparat sa te ceara el in casatorie – caz in care nu poti sa controlezi felul in care o face (desi, chiar si in acest caz, l-ai putea influenta subtil) – asa ca, daca vrei ceva inedit, cele mai inspirate cereri in casatorie notate de Engagementexperts.com te pot ajuta.

Cele mai inspirate cereri in casatorie nu trebuie sa fie neaparat unice in lume. Ci diferite de cele obisnuite, la care apeleaza cam toata lumea. Stii tu, cererea clasica, cand el se pune in genunchi dupa ce ati luat cina in oras.

5 dintre cele mai inspirate cereri in casatorie

1. Cererea la pachet cu o stea

In fruntea listei cu cele mai inspirate cereri in casatorie merita sa fie aceasta: ii dai unei stele numele lui. Gasesti pe internet o multime de site-uri de pe care poti cumpara si denumi o stea. Daca cumpararea si denumirea unei stele e simbolica, pentru ca steaua va ramane pe cer, preturile nu sunt simbolice. Pot varia intre 200 si 900 de lei, in functie de constelatie si de cat de tare straluceste steaua. Dar unii barbati pot fi impresionati de o asemenea achizitie, mai ales daca e insotita de o cerere in casatorie.

2. Cererea “cand te-astepti mai putin”

Daca iubitul tau te ajuta de obicei sa speli vasele, surprinde momentul in care iese din bucatarie si inlocuieste prosoapele de bucatarie cu o rola pe care scrie “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. O sa o ia ca pe o gluma. La inceput. Apoi o sa-si dea seama ce vrei…

3. Ceva grandios

Ai mai vazut asta doar prin filme sau reclame. Daca vrei ceva surprinzator cu adevarat, poti inchiria un panou publicitar aflat in drumul lui spre job. Nici macar nu e asa scump pe cat ti-ai imagina. Scrie pe el cererea in casatorie, dar nu uita sa treci si numele tau si pe-al lui acolo, eventual si o poza cu voi, ca sa realizeze ca i se adreseaza. Asteapta apoi reactia!

4. Cererea artistica

Printre cele mai inspirate cereri in casatorie sunt si cele facute intr-un mod mai artistic. Mergi la un muzeu de arta si roaga un muzeograf sa iti fie complice. Inrameaza o fotografie cu voi doi, insotita de cererea in casatorie, si aseaz-o pe un perete din muzeu, alaturi de mari opera de arta. Nu trebuie sa dureze mult, ci doar cat va plimbati voi prin muzeu, pana cand va da cu ochii de propunerea ta. Nu e romantic si original?

5. Picnicul surpriza

Roaga o prietena sa te ajute sa pregatesti un picnic-surpriza pentru el. Sa fie clasic: patura cu carouri, un cos de picnic, mancare buna si vinul sau sampania care va plac. Tu ia-l pe el la o simpla plimbare si dati, ca din greseala, peste patura pregatita de picnic. Prietena ta ar trebui sa stea ascunsa pe undeva ca sa pazeasca toate lucrurile pana va apropiati voi. Stati la picnic si… restul depinde de tine!

FOTO: Guliver

Citeste si: De ce nu ma cere in casatorie? sau recurs la nevoia de… maritis.