Certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta

Esti implicata intr-o relatie serioasa, dar iti este greu sa tii pasul cu partenerul de cuplu si sunt momente in care va certati din orice? Exista certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta, de aceea este important sa iti dai seama cand relatia iti poate fi afectata si sa schimbi lucrurile in cazul in care tu esti cea care gresesti, scrie askmen.com. 

Daca vorbim de certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta, este bine sa analizezi cu calm lucrurile si sa iti dai seama ce le genereaza. Va certati pornind de la motive banale sau aveti probleme mai vechi, care nu au fost rezolvate la timp? Exista solutii pentru orice situatie, trebuie doar sa ai rabdare si sa vorbesti deschis cu cel pe care il iubesti.

Certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta

1. Cine e soferul in cuplu

Femeile au o reputatie proasta atunci cand vine vorba de condus. Astfel de certuri, legate de cine e soferul in cuplu, se intalnesc deseori in cuplu. Iubitul tau are tendinta sa te desconsidere cand vine vorba de condus, te critica si iti face scandal mereu daca tu esti la volan? Discutati deschis pe acest subiect si evitati certurile care nu isi au rostul.

2. Cum te imbraci

De multe ori, femeile au tendinta sa apeleze la sfaturile iubitilor atunci cand abordeaza un stil nou sau cand vor sa isi cumpere o noua tinuta. Insa, astfel de situatii duc de cele mai multe ori la certuri in cuplu. Barbatii nu au mereu cuvintele potrivite, iar femeile au tendinta sa se supere atunci cand parerile pe care le primesc nu sunt in favoarea lor. Daca si tu te confrunti cu astfel de situatii in cuplu, incearca sa iti temperezi reactiile si sa eviti certurile.

3. Discutii in contradictoriu despre prieteni

Pe lista cu certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta sunt si cele legate de prieteni. In foarte multe cupluri apar discutii despre cine petrece mai mult timp cu prietenii sai, ce fel de persoane are fiecare in anturaj sau cand unul din cei doi are un prieten de sex opus. Astfel de certuri nu trebuie sa existe intre tine si iubitul tau, este important sa decideti cu cine va petreceti timpul si sa va respectati reciproc prietenii.

4. Calatoriile in interes de serviciu

Certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta? Ei bine, multe din ele au ca punct de plecare calatoriile in interes de serviciu. De multe ori, exista posibilitatea ca unul dintre parteneri sa calatoreasca mai mult, iar aceasta situatie il poate face pe celalalt sa se simta dat la o parte si astfel sa faca crize de gelozie. Daca si iubitul tau calatoreste des in interes de afaceri sau tu ai foarte multe plecari in interes de munca, este bine sa clarificati astfel de situatii inainte sa ajungeti sa va certati din motive care nu sunt justificate.

5. Situatia financiara

In orice cuplu trebuie sa existe comunicare, chiar si atunci cand vine vorba de bani. Foarte multe se cearta din cauza situatiei financiare si ajung sa se desparta din cauza ca nu se inteleg la acest capitol. Acest lucru nu trebuie sa se intample si in cazul vostru. In cazul in care aveti unele neintelegeri, discutati deschis despre orice va deranjeaza si evitati sa va certati pe seama banilor.

6. Greutatea fizica a partenerei

Unii barbati sunt nemultumiti de greutatea fizica a partenerei, iar aceasta reprezinta o problema care afecteaza viata de cuplu. O persoana supraponderala are nevoie de sprijin moral, iar foarte multe cupluri ajung sa se desparta din cauza ca nu reusesc sa gaseasca o cale de comunicare.

Daca ti s-a parut interesant articolul despre certuri pe care le are orice cuplu inainte sa se desparta, iata si un articol despre certurile frecvente in cuplu!

Foto: Guliver