cheia unei relatii perfecte cuplu in pat

Probabil ai foarte multe intrebari pentru iubitul tau si vrei sa iti dai seama daca te iubeste cu adevarat, dar cel mai simplu este sa ii studiezi comportamentul in relatie. Cheia unei relatii perfecte este sa va cunoasteti reciproc si va apreciati cu adevarat.

Este adevarat, orice femeie isi doreste sa fie iubita, dar nu poti impune nimanui sa aiba acest sentiment pentru tine, mai ales iubitului tau. Vrei sa afli daca este cu adevarat innebunit dupa tine?

Potrivit yourtango.com, cheia unei relatii perfecte este sa inveti sa ii citesti fiecare miscare si sa iti dai seama din gesturile sale daca merita sa investesti in relatia cu el sau nu.

Cheia unei relatii perfecte e la iubitul tau?

1. Este deschis fata de tine

Nu este usor sa te deschizi in fata altei persoane, iar deschiderea lui fata de tine este un semn clar ca te iubeste! Fiindca stii si tu cum e, cel mai greu ne este sa fim vulnerabili in fata celuilalt… Iar daca iubitului tau nu-i e frica sa se arate asa cum e el in adancul sufletului fata de tine, cu siguranta, e iubire la mijloc!

2. Te scuteste de toate treburile murdare

Daca se ofera mereu sa duca gunoiul sau sa curate baia, pentru ca tu sa iti irosesti timpul cu astfel de treburi… nu poti sa spui ca nu te iubeste! Iti face viata mult mai usoara si are mereu grija sa iti fie bine.

3. Iti cere des parerea

Iubitul tau iti cere parerea si tine cont de ea de fiecare data cand trebuie sa aleaga un cadou pentru seful lui sau cand trebuie sa cumpere ceva si pentru mama sa? E de bine! Inseamna ca parerea ta cantareste mult in ochii lui si ce poate sa insemne asta decat ca te iubeste!

4. Ii plac micile dovezi de afectiune

Poate ca tie nu iti place sa fii mereu pupata in public sau sa te alinte atunci cand te afli la coada intr-un supermarket, dar iubitul tau in mod sigur este fericit ca te are si acesta este modul lui de a-ti arata cat de mult te iubeste.

5. Iti cumpara cadoul perfect

Iubitul tau este foarte atent la tot ce ii spui si iti cumpara mereu cadoul perfect, iar asta este in mod sigur o dovada de afectiune si iubire. In plus, gandeste-te ca este dispus sa stea cu orele prin magazine pana gaseste exact ceea ce stie ca iti doresti.

6. Te prezinta familiei

Iubitul tau stie foarte bine ce vrea de la relatia cu tine si isi doreste sa te prezinte familiei. De aici, poti fi sigura ca drumul vostru va fi pavat cu iubire si siguranta emotionala. Mai mult, cand te prezinta familiei, intentiile lui sunt foarte serioase!

7. Faci parte din viata lui

Iubitul tau vrea sa il insotesti peste tot, te prezinta prietenilor sai si chiar si sefii lui te cunosc? Atunci, poti fi sigura ca te iubeste cu adevarat si ca isi doreste o relatie serioasa cu tine.

8. Vrea sa faca parte din viata ta

Ce dovada mai buna ca asta poti avea? Iubitul tau vrea sa faca parte din viata ta, vrea sa afle tot ce faci si sa te cunoasca cat mai bine. Daca sta cu orele dupa tine, nu se plange ca faci prea multe cumparaturi sau vizioneaza cu tine toate serialele tale preferate, poti fi sigura ca te iubeste. Bine, nu trebuie sa faca asta tot timpul, nici n-ar fi normal, dar daca e dispus sa renunte la cei place lui pentru tine, atunci nu poti cere mai mult!

9. Face foarte multe compromisuri

Daca fericirea ta este cea mai importanta, iar iubitul tau face foarte multe compromisuri pentru tine, ai cea mai buna dovada ca te iubeste! Unde mai pui ca nu e usor sa faci compromisuri… nici chiar cand vine vorba despre ce va doriti fiecare sa faceti in weekend!

10. Iti spune cat de mult te iubeste

Este momentul in care inima iti arde de bucurie si stii ca te iubeste cu adevarat, pentru ca iubitului tau nu ii este teama sa iti zica cat de mult tine la tine si cat de importanta esti pentru el! Faptele sunt importante, dar si declaratiile de iubire la fel. Mai ales pentru o femeie, nu-i asa?

Vrei sa afli ce ucide pasiunea intr-o relatie? Iata 4 cauze frecvente!

Foto: Guliver