Comportamentul sexual intr-o relatie poate prevesti infidelitatea

Sunt foarte multe motive pentru care infidelitatea a devenit o problema tot mai mare in ziua de azi, insa, potrivit lui DeVon Franklin, scriitor si predicator, comportamentul sexual intr-o relatie poate prevesti infidelitatea. Iar cauza este una destul de simpla, scriitorul explicand totul in cartea pe care a lansat-o recent. 

Scriitorul sustine ca situatia favorabila infidelitatii se formeaza cu mult timp inainte de casatorie, iar comportamentul sexual intr-o relatie poate prevesti infidelitatea, scrie huffingtonpost.com.

Comportamentul sexual intr-o relatie poate prevesti infidelitatea

DeVon, in timpul unei discutii cu Oprah, despre relatii, sex si celibat, sustine ca barbatii au fost conditionati sa isi urmeze instinctele sexuale. In cartea sa, “The Wait” ( Asteptarea), DeVon sustine ca acest comportament este unul care duce la infidelitate.

“Ca barbati, am fost crescuti intr-o cultura in care acest comportament sexual este aproape incurajat si recompensat. Uneori, ca barbati, consideram ca acest tip de comportament ne ajuta sa ne validam in societate, dar insusi acest comportament ne sufoca si ne face sa traim dupa niste conceptii gresite”, a declarat DeVon Franklin.

DeVon, impreuna cu sotia sa, si-au asumat monogamia in relatie pana cand s-au casatorit, in 2012. Cei doi sustin ca au avut acelasi comportament sexual atat inainte de casatorie, cat si dupa casatorie.

“Daca nu as fi avut disciplina in viata sexuala inainte de casatorie, nu as fi avut disciplina in viata sexuala nici dupa casatorie”, sustine DeVon. “Si ne mai intrebam de ce foarte multe casnicii se destrama din cauza infidelitatii”. 

Scriitorul sustine ca obiceiurile unei persoane nu dispar odata cu decizia de a face pasul cel mare, ceea ce inseamna ca o persoana implicata intr-o relatie serioasa va avea aceleasi obiceiuri si dupa casatorie.

“Nu este ca si cum totul dispare in mod miraculos in momentul in care te casatoresti. Tot ceea ce ai facut pana in acel moment te defineste in continuare si vei face in continuare toate acele lucruri. Daca ai inselat inainte de a fi casatorit, cel mai probabil o vei face si dupa!”, a concluzionat el.

Daca ti-a placut acest articol, iata si un articol despre Cum treci peste o infidelitate in 19 pasi!

Foto: Guliver